characters characters
ciprian bajbaiac 14 dec 2015

Cum trebuie sa procedez sau sa ma fac inteleasa de copil ca nu vrea sa invete singur pt evaluare si da vina pe mine re produsul pe laptopul meu?

Propus de: ciprian bajbaiac   |  

Varsta: 11 - 15 ani.

as vrea sa pot sa ma fac inteleasa .
Nu am nici eu suficienta rabdare si ma enervez ca nu vrea sa inteleaga ce este prioritar si important pentru el

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Carla alman
  rating up 0 rating down

  Carla alman 19 feb 2016 19:57

  Eu nu vad legatura dintre invatat si laptop. Doar nu il lasi sa invete pe laptop, unde apar tot felul de tentatii precum verificarea contului de laptop. Cand invata, are manual nu are voie la laptop si telefon mobil. 

 • Sunt Parinte
  rating up 0 rating down

  Sunt Parinte 16 dec 2015 10:12

  Poţi citi mai multe despre motivaţia copiilor pentru învăţare aici: https://www.suntparinte.ro/motivatie-intrinseca-pentru-invatare
  Iar în ghidul nostru pentru Evaluarea Naţională poţi găsi mai multe informaţii despre metode eficiente de învăţare, organizarea timpului sau stresul înainte de examen:
  https://www.suntparinte.ro/pregatirea-pentru-evaluare-nationala

  Mult succes! :)

Citeste articole din aceasta tema

 • Libertate si creativitate in copilarie
  Libertatea de a explora, esentiala pentru creativitate si succes
  03 mai 2022   

  Cand vrem sa ii sprijinim pe copii sa aiba succes la scoala si, mai tarziu, la maturitate, ne gandim deseori la ideea de efort concentrat si consecvent pentru atingerea performantei. Insa libertatea de a explora domenii variate, fara obligatia de a alege unul pe termen lung este de fapt un factor esential pentru creativitate si succes.

 • Activitati 8 Martie
  8 martie, Ziua Internationala a Femeii. Idei de activitati pentru mame si fiice
  08 martie 2022   

  Ziua Femeii inseamna mai mult decat flori, felicitari si cadouri. Daca esti parintele unei fete, este important sa o inveti despre semnificatia acestei zile, despre egalitatea de gen si despre stereotipurile care pot afecta accesul la oportunitati egale pentru fete.

 • Proiecte de primavara
  Proiecte de primavara. Activitati creative pentru copii
  01 martie 2022   

  Unul dintre cele mai asteptate anotimpuri, primavara aduce speranta si bucuria unui nou inceput. Cum poti sarbatori primavara in mod creativ si educativ alaturi de copil? Iata cateva idei pe care le poti implementa acasa, dar si la scoala, daca esti cadru didactic.

Mai multe