characters characters

Florentina Motoc, mama si product manager: „www.scoalaintuitext.ro completeaza formarea pe care o face scoala clasica”

08 iunie 2016    |   1884 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Florentina Motoc Scoalaintuitext.roAm avut un dialog foarte placut cu Florentina Motoc despre un spatiu online jucaus si distractiv: www.scoalaintuitext.ro.

Te intrebi ce contine platforma? Exercitii matematica clasa I, exercitii comunicare in limba romana clasa I, exercitii matematica clasa a II-a, exercitii comunicare in limba romana clasa a II-a, jocuri educationale, materiale didactice, rapoarte pentru parinti si invatatori si multe alte surprize.

1. Ce este Scoala INTUITEXT? O scoala clasica? Un taram special? Ce este mai exact si cui i se adreseaza?

Scoala Intuitext este o lume virtuala populata de personaje simpatice, o lume unde copiii vin sa se joace pentru ca asa invata ei cel mai bine.

2. Care a fost motivul pentru care s-a creat aceasta platforma?

Am creat Scoala Intuitext din nevoia tot mai des exprimata de copii si parintii lor ca invatarea sa se produca intr-un mod mai placut si mai aproape de universul cunoscut al copiilor decat poate oferi scoala in momentul de fata; inceputurile invatarii acesteia distractive au fost setate deja de introducerea manualelor digitale in scoli insa am considerat ca nici acestea nu sunt pe deplin atractive pentru copii: grafica si modalitatea de interactiune trebuie sa fie spectaculoase pentru ca cei mici sa aiba motivatie pentru o astfel de invatare.

Al doilea motiv foarte important pentru care am creat Scoala Intuitext este acela ca vrem sa completam formarea pe care o face scoala clasica, vrem o formare „rotunda”, multidimensionala a copilului, ce vizeaza nu numai obtinerea cunostintelor necesare pentru reusita la scoala dar si:
• obtinerea altor cunostinte (ce tin de lumea inconjuratoare: curiozitati);
• antrenarea acelor abilitati personale ale copilului care ii sunt necesare pentru reusita pe termen lung: atentia, memoria, gandirea logica si inteligenta emotionala.


Vezi intregul interviu aici.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe