characters characters

Exerseaza impreuna cu copilul tau in vacanta de iarna

07 decembrie 2022    |   645 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

caiete de vacanta Intuitext
In perioada 23 decembrie – 8 ianuarie 2023 elevii au vacanta de iarna.

Ai grija de educatia copilului tau si ofera-i posibilitatea sa exerseze in vacanta cunostintele dobândite la clasa.

Știm ca in perioada vacantei copilul tau are foarte mult timp liber si este important pentru tine sa ii oferi atentie si timp de calitate petrecut impreuna. Poti face acest lucru cu ajutorul caietelor Intuitext. Puteti petrece timp impreuna pentru a rezolva exercitiile propuse de colectivul de autori.

Cu ajutorul auxiliarelor Intuitext copilul poate sa invete si sa se distreze in acelasi timp.

Sarcinile de lucru sunt concepute intr-un mod in care interesul copilului sa fie captat si mentinut pe toata perioada efectuarii exercitiilor.

Caietul de vacanta pentru clasa pregatitoare – Punctul de pornire pentru fiecare tema il constituie o imagine – provocare, care stârneste curiozitatea copiilor si creeaza pentru acestia atmosfera specifica vacantei.

Caietul pune la dispozitia elevilor provocari, jocuri, activitati specifice disciplinelor Comunicare in limba româna, Matematica si explorarea mediului, Dezvoltare personala si, uneori, disciplinei Arte vizuale si abilitati practice.

Ilustratiile constituie suport in invatare, dar si un mijloc de crestere a interesului copilului.

Caietul de vacanta pentru clasa I – Caietul cuprinde 8 unitati tematice, temele fiind alese in baza chestionarii unui esantion de copii de clasa I.

Fiecare tema abordata vine ca o provocare, indemnând elevul sa indeplineasca activitati interesante in perioada vacantei. Provocarea este realizata intr-o maniera interactiva, prin adresare directa, motivanta, care ii stârneste curiozitatea.

Caietul de vacanta pentru clasa I vizeaza: identificarea informatiilor din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exercitii de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un continut adecvat temei unitatii.

Caietul de vacanta pentru clasa a II-a – Imaginile ofera suport vizual pentru invatare, surprind aspecte din experienta de viata a elevilor sau experiente posibile in realitate.

Sarcinile de lucru interactive ii provoaca pe copii sa puna in aplicare moduri spectaculoase de petrecere a timpului liber: retete, jocuri, inventii, filme.

Fiecare unitate se incheie cu o grila de autoevaluare care presupune reflectie personala si contribuie la dezvoltarea capacitatii copiilor de a-si aprecia nivelul cunostintelor.

Caietul de vacanta pentru clasa a III-a - Fiecare tema abordata vine ca o provocare, indemnând elevul sa indeplineasca activitati interesante in perioada vacantei. Provocarea este realizata intr-o maniera interactiva, prin adresare directa, motivanta, care ii stârneste curiozitatea.

Prin intermediul textelor sugestive, copilul are impresia ca sarcinile de lucru devin prilej de joaca si de relaxare.

Sarcinile sunt subordonate tematic textului propus la inceputul fiecarei unitati, dar, in acelasi timp, sunt strâns legate de experienta de viata a copiilor, de preocuparile si interesele lor.

Caietul de vacanta pentru clasa a III-a vizeaza: identificarea informatilor din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exercitii de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un continut adecvat temei unitatii.

Caietele de vacanta sunt constituite de un colectiv de autori specializat care s-a gândit in primul rând la nevoia copilului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe