characters characters

Despre scoala, cu dragoste

Cum ne putem ajuta copiii sa invete cu placere

05 martie 2019    |   12146 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

despre scoala, cu dragoste
Cand sunt mici, copiii viseaza sa ajunga la scoala, sa fie elevi si sa scape de statutul de „bebelusi“, asa cum le spun cei mai mari copiilor care merg inca la gradinita.

Asadar, copiii simt o bucurie extraordinara sa inceapa aceasta noua etapa din viata lor, iar pentru parinti si invatatori aceasta atitudine pozitiva reprezinta un start extraordinar, de care trebuie sa profite in mod cat mai intelept pentru rezultate eficiente pe termen lung.

Pentru a nu pierde nimic din entuziasmul si deschiderea micilor exploratori, iata cateva idei de care putem tine seama.

1 – Instrumente de invatare placute

Dupa ce ne asiguram ca le-am oferit copiilor nostri un mediu potrivit pentru o dezvoltare sanatoasa, ca am gasit o scoala buna, cu o invatatoare calda si un colectiv de copii prietenosi, noi, parintii, mai avem totusi un hop de trecut: ca sa le placa la scoala, trebuie sa aiba o atitudine pozitiva fata de invatare.

Acest lucru se realizeaza atat prin intermediul materialelor didactice alese de invatatoare, cat si prin metodele alternative de invatare pe care le ofera parintii.

De exemplu, ScoalaIntuitext.ro este produsul educational online bazat pe conceptul de invatare prin joc special creat pentru copiii din clasele I-IV. Datorita acestui produs modern si atractiv, copiii invata in timp ce se distreaza si isi exerseaza acele aptitudini necesare pentru reusita pe termen lung.
motivatie scolara

Construit ca un loc de aventura, site-ul educational ScoalaIntuitext.ro ne ajuta copiii sa inteleaga mai usor materia scolara, sa exerseze notiunile mai dificile si astfel sa nu mai evite sa-si faca temele pentru acasa.

In plus, le ofera sansa sa-si cultive motivatia si placerea de a invata, sa-si imbunatateasca atentia, memoria sau gandirea, dar si sa-si dezvolte inteligenta emotionala si sociala.

Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe