characters characters

Culegerea Intuitext de Matematica clasa a IV-a

Incepem gimnaziul cu toate notiunile invatate

03 mai 2019    |   3037 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 10 ani.

Culegerea Intuitext Matematica clasa 4
Ultimul an scolar din clasele I-IV are o insemnatate aparte pentru copiii nostri din mai multe motive, mai ales in ceea ce priveste Matematica.

Pe de o parte reprezinta un an care incheie clasele primare, un an in care elevii trebuie nu doar sa acumuleze notiunile noi specifice clasei a IV-a, ci si sa recapituleze conceptele predate in primii trei ani scolari. E recomandat ca la inceputul gimnaziului copiii nostri sa fie pregatiti sa intre in noua etapa a vietii lor de scolari.

Pe de alta parte, la finalul clasei a IV-a, elevii sustin cel de-al doilea examen important: Evaluarea Nationala.

Și cum Matematica e una dintre cele mai provocatoare discipline, intelegerea notiunilor dificile si abstracte este o misiune grea a cadrelor didactice.

De aceea, noi, echipa Didactic, recomandam atat cadrelor didactice, cat si parintilor culegerea Intuitext de Matematica pentru clasa a IV-a, instrument de invatare modern extrem de util si pentru studiul acasa, si la clasa pe care o si puteti rasfoi aici.

Pregatirea pentru Evaluarea Nationala si alte testari importante


Care ar fi cele mai atractive si eficiente metode de a-i ajuta pe elevi sa invete cu placere (pentru ca ei sa fie, astfel, pregatiti oricand de orice fel de evaluari)?

„Activitatile de invatare organizate sub forma de joc, intreceri, concursuri, care se pot desfasura individual, in perechi sau in echipa constituie modalitati active si eficiente de invatare la aceasta varsta.

Invatarea digitala, folosind platforme de invatare on-line este de asemenea foarte atractiva pentru copil.

Pentru obtinerea unui succes garantat este necesar ca elevul sa se familiarizeze cu tipurile de itemi intalniti in cadrul Testarii Nationale.

De aceea, recomand aplicarea cunostintelor si competentelor insusite zi de zi la scoala pentru rezolvarea unor itemi de tipul celor administrati prin testarile nationale. In acest sens, pentru antrenament pot fi folosite modelele de teste de pe site-ul ministerului sau auxiliare didactice cu teste concepute dupa aceeasi structura”, este de parere Iuliana Dragan, specialist Intuitext in educatie si profesor pentru invatamantul primar.

Intelegem Matematica usor si placut


Iata cateva dintre motivele pentru care culegerea Intuitext de Matematica clasa a IV-a este alegerea perfecta atat pentru pregatirea temelor, cat si a testarilor sau concursurilor scolare:

 • Contine exercitii si probleme ce ii ajuta pe copii sa se familiarizeze cu examenele.
 • Respecta programa scolara in vigoare si nu o depaseste.
 • Continuturile vin insotite de raspunsuri si indicatii de rezolvare, fiind usor de parcurs si se potriveste pe profilul de varsta al elevilor de 10 ani.
 • Contine 811 exercitii si probleme. Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (cate doua pentru fiecare capitol) si 10 teste finale care contin 70 de exercitii si probleme utile in activitatea la clasa, precum si in pregatirea pentru concursuri scolare.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

 • Libertate si creativitate in copilarie
  Libertatea de a explora, esentiala pentru creativitate si succes
  03 mai 2022   

  Cand vrem sa ii sprijinim pe copii sa aiba succes la scoala si, mai tarziu, la maturitate, ne gandim deseori la ideea de efort concentrat si consecvent pentru atingerea performantei. Insa libertatea de a explora domenii variate, fara obligatia de a alege unul pe termen lung este de fapt un factor esential pentru creativitate si succes.

 • Activitati 8 Martie
  8 martie, Ziua Internationala a Femeii. Idei de activitati pentru mame si fiice
  08 martie 2022   

  Ziua Femeii inseamna mai mult decat flori, felicitari si cadouri. Daca esti parintele unei fete, este important sa o inveti despre semnificatia acestei zile, despre egalitatea de gen si despre stereotipurile care pot afecta accesul la oportunitati egale pentru fete.

 • Proiecte de primavara
  Proiecte de primavara. Activitati creative pentru copii
  01 martie 2022   

  Unul dintre cele mai asteptate anotimpuri, primavara aduce speranta si bucuria unui nou inceput. Cum poti sarbatori primavara in mod creativ si educativ alaturi de copil? Iata cateva idei pe care le poti implementa acasa, dar si la scoala, daca esti cadru didactic.

Mai multe