characters characters

Clasa a V-a - Abilitati de comunicare eficiente si placere de a citi?Da, cu ajutorul caietului INTUITEXT de Limba si literatura romana

21 mai 2019    |   2131 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 11 ani.

CLR clasa V IntuitextSe spune ca traim intr-o lume a imaginii, insa in realitate cuvintele sunt la fel de importante. Se spune ca elevii nu-si mai doresc sa citeasca, pasionati fiind de mediul online, ca in digital textele sunt scurte, inconsistente, fara viata.

Cuvantul nu si-a pierdut puterea, dar ne provoaca astazi in chip diferit. Comunicarea in era digitala mizeaza pe creativitate si concizie, de pilda, motiv pentru care cultivarea abilitatilor esentiale din acest punct de vedere ramane in continuare scopul de capatai al profesorilor de Limba si literatura romana.

De aceea, specialistii INTUITEXT in educatie si profesori cu rezultate excelente la catedra au creat auxiliare de calitate la Limba si literatura romana pentru ciclul gimnazial.

Limba si literatura romana – caietul elevului pentru Clasa a V-a este un produs modern de invatare care ii ajuta pe elevii din era digitala sa-si formeze abilitati de comunicare si sa-si dezvolte scrierea creativa, imaginatia, precum si Inteligenta Emotionala – totul prin intermediul unor exercitii si activitati placute si atractive.

Sarcinile de invatare sunt construite gradat, iar exercitiile de reflectie asupra textelor literare si nonliterare sunt concepute pentru o invatare diferentiata.
CLR clasa V Intuitext

Prin urmare, elevii au posibilitatea de a alege, dintre sarcinile de lucru propuse, pe aceea care corespunde nivelului de performanta sau tipului de inteligenta.

Caietul este atractiv pentru copii şi util pentru profesori prin grafica, prin diversitatea textelor şi prin diferentierea sarcinilor didactice.
CLR clasa V Intuitext

Astfel, cu ajutorul acestui caiet, elevii de clasa a V-a...

 • descopera cat de placut este sa invete prin intermediul jocurilor, asa cum sunt jocurile in echipe.
 • isi imbogatesc vocabularul prin jocuri si activitati amuzante, desfasurate individual sau in echipe de mai multi colegi.
 • isi dezvolta ...

Cititi continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe