characters characters

Taberele Internationale de Vara 2014 Qdays Educational

18 aprilie 2014   

Taberele organizate de Qdays Educational ofera elevilor o experienta intensa multiculturala si lingvistica. Cei interesati sa aprofundeze cunostintele de limbi straine precum engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, chineza si japoneza se pot bucura de activitati care imbina invatarea cu distractia si aventura. Taberele internationale reprezinta totodata metoda perfecta de a lua contactul cu alte culturi, alte valori si alti tineri de aceeasi varsta din intreaga lume.

Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.

Pentru plecarile individuale, avem in oferta peste 50 de scoli in intreaga lume cu predare a limbilor straine: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, chineza si japoneza. Acestea sunt scoli dedicate studiului de limba straina ce functioneaza pe toata perioada anului si fac parte din elita scolilor internationale la nivel mondial. Scolile ofera programe de activitati variate, cazare, mese, excursii pentru toti elevii ce urmeaza cursurile lor. Avem totodata in oferta si plecari cu insotitor din Romania, in special pentru elevii mai mici, ori cei care se afla la primele experiente de acest gen. La aceasta categorie, avem patru grupuri deja confirmate si cu lideri garantati in acest an:

Tabara internationala de la Miami Beach, SUA pentru elevii de 15 – 20 ani, la pretul de 2150 USD, cu perioada de desfasurare: 10 august - 24 august 2014 (14 zile)

Tabara internationala de la Oxford, Anglia pentru elevii de 16 - 19 ani, la pretul de 2300 USD (aproximativ 1350 de lire sterline), cu desfasurare intre 13 iulie si 27 iulie (15 zile)

Tabara internationala de la Kent, Anglia pentru elevii de 7 – 15 ani, la pretul de 1300 GBP, cu desfasurare intre 29 iunie si 13 iulie (15 zile)

Tabara internationala de la New York, SUA pentru elevii de 13 – 19 ani, la pretul de 2300 USD, cu perioada de desfasurare: 27 iulie - 10 august 2014 (14 zile)

Tabara internationala de la Miami Beach, SUA pentru elevii de 15 – 20 ani, la pretul de 2150 USD, cu perioada de desfasurare: 10 august - 24 august 2014 (14 zile)

Tabara internationala de la Oxford, Anglia pentru elevii de 16 - 19 ani, la pretul de 2300 USD (aproximativ 1350 de lire sterline), cu desfasurare intre 13 iulie si 27 iulie (15 zile)

Tabara internationala de la Kent, Anglia pentru elevii de 7 – 15 ani, la pretul de 1300 GBP, cu desfasurare intre 29 iunie si 13 iulie (15 zile)

Tabara internationala de la New York, SUA pentru elevii de 13 – 19 ani, la pretul de 2300 USD, cu perioada de desfasurare: 27 iulie - 10 august 2014 (14 zile)

Inscrierile sunt deschise pana la completarea locurilor din tabara sau pana la epuizarea locurilor de cazare din campusurile respective. Pentru inscriere se plateste un avans pentru a se confirma locul la curs, restul sumelor trebuiind achitate inainte de plecare. Trebuie totusi mentionat faptul ca locurile sunt extrem de limitate in campusuri, timpul pana la plecare fiind unul relativ scurt.

Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?

Toate taberele combina cursurile de limba straina, predate folosind subiecte distractive si orientate spre elev prin metode interactive de studiu, cu activitati relaxante, axate pe interrelationare. Activitatile de recreere sunt foarte variate si difera in functie de campusul unde are loc tabara si de varsta participantilor. Spre exemplu, tabara de la New York include: vizita la Empire State Building, Statuia Libertatii, Rockefeller Center. In campus se desfasoara o varietate de activitati: seri de jocuri, karaoke, lectii de dans, petreceri exclusiv pentru elevii EF si multe altele. Fiind totodata cu doi lideri in campus, elevii vor avea parte de multe alte vizite in functie de interesele si pasiunile lor. In plus, pe site-ul nostru (http://www.qdays.ro) se poate citi jurnalul detaliat al acestor tabere din anii trecuti pentru ca parinti sa se poata informa cat mai bine cu privire la activitati si vizite. In tabara de la Miami Beach nu este doar o vacanta de vara excelenta in care elevii se bucura de o piscina privata a campusului, ce se continua cu plaja si oceanul, scoala fiind amplasata pe faleza acestei statiuni. Scoala urmeaza aceleasi cursuri axate pe comunicare si invatare rapida insa activitatile sunt mai legate de pozitionarea scolii in proximitatea atractiilor de mare interes din Miami.

Tabara de la Grosvenor Hall (Kent) este putin diferita, acolo elevii sunt acceptati incepand cu varsta de 7 ani si astfel activitatile propuse trebuie sa fie adecvate. Cu peste 46 de activități din care se poate alege, de la tiroliana la catarari si scrima, combinate cu tot ce este mai bun din activitatile pline de adrenalina si vacantele cu aventuri, elevii au garantate actiunea, aventura si distractia.

Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.) In afara de varsta minima de participare, nu exista are conditii speciale. Scolile pun la dispozitia elevilor echipamentele necesare pentru desfasurarea activitatilor, dar si calculatoare pentru a putea tine legatura cu parintii. Participantii nu trebuie sa se ingrijoreze daca nu stapanesc foarte bine limba – elevii vor fi testati pentru a putea sa fie plasati intr-o grupa de studiu internationala potrivita pentru nivelul lor de cunostinte. Desigur, parintii primesc recomandari cu privire la pregatirea pentru plecarea in tabara dar nu le-am numi conditii speciale.

Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?

Feedback-ul este unul excelent. Elevii revin in aceste tabere cu placere, aducandu-si prietenii cu ei, iar parintii ne recomanda cu caldura cunostintelor - dovada unui program reusit din toate punctele de vedere. Cateva dintre opiniile elevilor la venirea acasa surprind foarte bine experienta avuta in taberele Qdays se regasesc pe site-ul nostru insa mai mult decat orice, jurnalele de tabara arata in imagini vii experienta foarte frumoasa pe care o au elevii! http://www.qdays.ro/

Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o tabara de vara?

In general, parintii cauta siguranta si garantia unei experiente utile, folositoare in viitorul copiilor, din mai multe puncte de vedere. Este vorba despre o investitie in viitorul copiilor, iar parintii inteleg utilitatea acestei investitii atunci cand copiii reusesc sa-si imbogateasca experienta internationala, multi-culturala si lingvistica. Totodata un mare beneficiu este acela ca elevii isi pot continua studiul si de acasa pana la 6 luni dupa incheierea sederii, un lucru foarte bun atunci cand se pregatesc pentru un examen de limba.

De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la tabara organizata de dvs.?

In cele 50 de scoli, avem o medie de 65 de nationalitati diferite reprezentate. Pentru a incuraja interactiunea cu cat mai multe culturi si a folosi cat mai mult limba studiata, in fiecare grupa de studiu nu sunt mai mult de doi elevi din Romania.

Marele avantaj al scolilor pe care il reprezentam este faptul ca aceastea opereaza pe tot parcursul anului ca scoli de limbi straine. Sunt cladiri detinute de operatori, si nu cateva sali inchiriate pe perioada verii. Astfel, atat salile de curs, cat si unitatile de cazare pot fi intretinute corespunzator si aranjate incat sa se incurajeze interactiunea cu ceilalti participanti. Mai mult, cu lideri bine pregatiti ce insotesc aceste grupuri, atentia asupra elevilor este asigurata astfel incat nevoile, intrebarile si cerintele sa-si gaseasca raspunsul cat mai repede. Biroul nostru din Romania este totodata usor de contactat, 24 de ore pe zi atunci cand grupurile sunt plecate astfel incat orice parinte va cunoaste in permanenta ce face grupul, ce viziteaza si cand se intorc in campus!

Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?

Prin site-ul http://www.qdays.ro, folosind formularul de contact disponibil pe fiecare pagina a taberei, cursului ori destinatiei. Completand acest scurt formular, parintii ori chiar elevii solicita sa fie contactati pentru a discuta in detaliu aceste tabere. Alternativ, putem sa fim contactati la numerele de telefon 0268 473 297 sau 0725 449 500 ori pe http://www.qdays.ro/contact .

Biroul nostru este amplasat in Brasov si ii invitam pe parinti ori pe elevi a ne viziteze pe Str. Mihai Viteazu nr. 2 langa Aula Universitatii.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu