characters characters

Tabere de vara Outward Bound Romania

19 iunie 2014   

Outward Bound Romania este o organizatie non-profit, specializata in educatia outdoor prin pedagogia experientiala, care a fost infiintata in anul 1993 ca membra independenta a organizatiei mondiale Outward Bound International care isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari din lume si cu toate ca fiecare „scoala" nationala Outward Bound difera, fiecare are la baza aceasi filosofie si aceleasi metode.

Sediul organizatiei este situat in Targu Mures, iar programele se desfasoara la Sovata unde incepand din anul 2000 avem un Centru de Tineret. Programele noastre sunt create in asa fel incat sa inspire incredere, spirit de echipa, responsabilitate, empatie si grija fata de semeni si implicare in comunitate. Pana acum, peste 30.000 de tineri au participat la cursurile noastre din care 2500 in cursul anului trecut.

Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.

Tabara outdoor de limba engleza

Conditii de participare:

 • 10-14 ani
 • cunostinte de limba engleza

Participand la activitati interesante si aventuroase, pe langa imbogatirea cunostintelor de limba engleza, copii au posibilitatea de a lega prietenii si sa dobandeasca cunostinte noi despre ei insisi si despre natura.

Perioada: 30 iunie - 5 iulie 2014

Data limita de inscriere: 23 iunie 2014

Contributie: 480 lei

Tabara cu bicicleta si canoe

Conditii de participare:

 • 14-18 ani
 • abilitati de ciclism si inot

Aici se pot testa limitele personale in apa si pe sol, prin activitati care solicita atat corpul cat si mintea. Tabara este destinata tinerilor indragostiti de ciclism si de activitati pe apa. Perioada: 2-7 august 2014

Data limita de inscriere: 21 iulie 2014

Contributie: 450 lei

Saptamana aventurii

10-14 sau 14-18 ani

In programul variat si plin de evenimente extraordinare pe langa palpitatie si aventura, se utilizeaza tehnici de autocunoastere, dezvoltarea increderii (de sine si in grup), precum si dezvoltarea altor competente individuale si sociale. Principalele activitati sunt: exercitii interactive, expeditie de doua zile cu innoptare sub cerul liber, catarare pe stanca, construire de pluta, activitati in gradina de corzi.

Perioada: 6 zile cu rezervare prealabila. Asteptam grupuri de minim 10 persoane, inscrierea se face prin diriginte sau prin cadrele didactice. Pentru aceste grupuri profesorul insotitor beneficiaza de participare gratuita.

Data limita de inscriere: 30 zile inainte de perioada stabilita de comun acord

Contributie: 410 lei

Taberele anuntate vor fi organizate la Centrul International de Tineret Outward Bound, Sovata.

De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la tabara organizata de dvs.?

 • incurajeaza participarea activa
 • cultiva gandirea creativa si / sau abstracta
 • creaza coeziune in cadrul echipei
 • ofera tuturor posibilitatea de a se cunoaste mai bine

Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?

Activitatile standard la un program:

 • expeditie si orientare turistica
 • catarare in gradina de corzi
 • jocuri de initiativa
 •  exercitii interactive

De stiut

- Marimea minima a unui grup este de 10 participanti.

- Dupa inscrierea copilului Dvs noi va trimitem o lista de echipament detaliat despre echipamentul necesar, sugestii pentru transportul catre locul cursului etc.

- Programele sunt conduse de instructori profesionisti. Ei sunt oameni care au trait aventuri care le-au marcat viata, iar acum doresc sa imparta entuziasmul si experienta lor si altora. Sunt calificati in prim-ajutor, si au o vasta experienta outdoor. Pe langa asta instructorii Outward Bound Romania se perfectioneaza continuu, individual sau participand la training-uri si expeditii organizate de Outward Bound Romania si de Outward Bound International.

- Conditia fizica nu este un criteriu de participare. Persoane cu conditie fizica precara au terminat cu succes cursurile Outward Bound.

Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?

"O experienta GROZAVA!!! Aici am avut parte de activitati ce nu credeam ca le voi practica vrodata. Sper sa mai vin! Sunteti tari!"

"Cea mai placuta experienta din aceasta tabara a fost faptul ca am descoperit ca putem lucra impreuna si ca putem fi prieteni."

"A fost cea mai frumoasa, creativa si distractiva excursie si tabara in care am fost. Sper ca voi veni si la anul."

Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?

Datele noastre de contact:
Outward Bound Romania
540015 Tîrgu Mureş
tel/fax: 0265 / 250 939
e-mail: info@outwardbound.ro

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu