characters characters

Tabara de copii si parinti cu Lumea lui MOMO

11 iunie 2014   

Cautam 10 familii cu copii, pentru a recrea Lumea lui Momo departe de casa dar aproape de sufletele noastre, intr-un loc de poveste: satul Nocrich la 30 km distanta de Sibiu, la Centrul Cercetasesc SCOUT, in perioada 29 iunie - 5 iulie

Ce este Family Building Retreat sau Tabara de Armonie pentru intreaga familie @Lumea lui MOMO?

Este o tabara de vara pentru copii și parinti in care ne vom deconecta total de la ritmul vietii noastre, pentru a ne conecta la un alt ritm. Ne vom juca in fiecare zi cu copiii nostri asa cum vrem in fiecare zi, dar nu avem timp. Vom fi pe rand indieni, brutari, povestitori si ne vom bucura impreuna de jocurile copilariei noastre. Daca copilul are deja 3 ani sau se apropie de 11/12 ani este perfect pentru el sa ii placa ce punem noi la cale. 

Copiii mici, de 1-2 ani vor avea spatiul lor dedicat cu jucarii senzoriale pe care le vor explora asa cum stiu ei mai bine si supravegheati in permanenta de un Trainer Lumea lui MOMO. Vom locui impreuna timp de 7 zile intr-o casa parohiala construita la 1790, acum centrul cercetasesc Nocrich http://nocrich.scout.ro/, in satul in care s-a nascut baronul Bruckenthal si ne vom aminti cum este sa stai in tabara. 

Ce vor gasi parintii si copiii in aceasta tabara: - o tematica speciala: 
Calatorie prin cele 5 elemente ale vietii: apa, aerul, lemnul, focul si pamantul - vom dedica fiecare zi unui element in jurul caruia vom dezvolta ritmul unei zile intregi, starea de spirit, suflul, jocurile si atelierele.
Deviza noastra va fi " Armonie pentru Familie". Astfel la finalul Taberei fiecare sa simta ca a invatat ceva despre celalalt, despre el insusi si ca a reusit sa se conecteze cu copiii dar si cu partenerul.
- o echipa de traineri formata din : Andreea Stefan, Urania Cremene, Ella Oarcea, Mira Loghin, asteptam si niste mesteri locali din sat - o bucatareasa dedicata :-) care va avea grija sa mancam bun, sanatos, la timp si proaspat dupa retele si menurile stabilite de Mira
- biciclete de inchiriat (pregatim un maraton off road pentru parintii temerari)
- 3 iesiri in afara Centrului Cercetasesc, dintre care una in Aventura Parc & Ferma din Cornatel si o Vanatoare de Comori in padure cu picnic si tot tacamul
- un spectacol de teatru/poveste pe care il vom lucra impreuna timp de 6 zile si pe care il vom prezenta in ultima seara.

Altfel cazarea poate fi la cort (adus de acasa sau de inchiriat de la Centrul de Cercetasi), in casa (dormitoare comune cu paturi suprapuse) sau la Pensiunea Altana situata in satul urmator, la 10 minute de condus cu masina.  


Pachetul complet de tabara contine: 

  • cazarea 6 nopti
  • chiria centrului cercetasesc (in exclusivitate pentru noi)
  • 3 mese pe zi
  • 2 gustari, cafea, ceai
  • jocuri, ateliere de creativitate si mestesuguri pentru copii si adulti
  • excursii si drumetii
  • 3 workshopuri de parenting cu Urania Cremene
  • program de team-building pentru parinti
  • materiale, foc de tabara, trainerii Lumea lui MOMO, 
  • excursie la Aventura Parc si Ferma Cornatel
  • echipa de cercetasi.

Nu sunt incluse : transportul, bauturile si orice altceva in afara celor enumerate mai sus.  Zambetele, veselia, dedicatia, povestile de impartasit, trairile, pasiunea cu care facem toate acestea sunt din partea casei si oferite cu mult drag! 

Mai multe detalii aici: http://lumealuimomo.blogspot.ro/2014/05/armonie-si-veselie-pentru-intreaga.html

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Sunt Parinte
    Sunt Parinte    27.01.2015 - 15:19
    Îi puteţi contacta pe organizatori la numărul de telefon: 0723.565.113 sau la adresa de email: lumealuimomo@gmail.com
    Mai multe detalii:http://lumealuimomo.blogspot.ro/p/contact.html.
    Vă reamintim că tabăra de vară prezentată mai sus a fost organizată în anul 2014:).
  • Alina Poterasu
    Alina Poterasu    24.01.2015 - 21:25
    Foarte buna ideea unei tabere la care sa participe si parintii alaturi de copii. Distractia e garantata si pentru unii si pentru altii. Ma intereseaza si pe mine. Un numar de contact pentru informatii?