characters characters

Scoala de Vara pentru micii muzicieni la Boem Club

23 mai 2014   

Scoala de Muzica Boem Club a pregatit pentru micii artisti programul ideal pentru petrecerea timpului liber din vacanta de vara in cel mai distractiv si relaxant mod cu putinta, programul Scolii de Vara Boem Club.

Cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se vor desfasura in perioada 22 Iunie- 15 Septembrie 2014 si se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu voceape perioada vacantei de vara, cand au mai mult timp liber la dispozitie si pot acorda mai multa atentie acestui hobby.

Fie ca vorbim despre lectiile de pian, chitara, tobe, percutie, saxofon, violoncel, vioara, flaut, clarinet, oboi sau canto, la Boem Club micii artisti pot alege sa studieze unul sau mai multe instrumente, individual sau in grup, alaturi de prietenii lor, astfel incat experienta de la cursurile de muzica sa fie una cat mai distractiva. Atat pentru cei care isi doresc sa invete sa cante ca si hobby, cat si pentru cei care doresc sa faca muzica de performanta, Scoala de Muzica Boem Club le pune la dispozitie toate resursele in vederea atingerii obiectivelor dorite, dovada stand numeroasele premii obtinute de cursantii Boem Club la concursurile de muzica organizate anul trecut si anul acesta.

Pe langa cursurile de muzica, la Scoala de Vara Boem Club cei mici se pot bucura de compania colegilor de la alte instrumente in cadrul intalnirilor saptamanale de la orele gratuite de cor si workshop de teoria si istoria muzicii, lectii pe care Boem Club le ofera bonus tuturor celor care urmeaza cursurile de instrument/canto.

In cadrul programului de Scoala de Vara, cursantii vor beneficia la primele cursuri de stabilirea de catre profesor a nivelului muzical, in scopul de a oferi informatiile muzicale potrivite si de a adapta metoda de lucru in functie de preferintele si aptitudinile fiecarui cursant. 

Avantajele programului Scolii de Vara Boem Club sunt multiple, incepand de la discount-ul acordat pentru cele 8 lectii din cadrul abonamentului si continuand cu posibilitatea aprofundarii cunostintelor, datorita faptului ca acest abonament contine doua-trei sedinte pe saptamana, timp in care cursantii pot asimila mult mai repede informatiile primite in cadrul lectiilor de muzica.

 Pentru inscrierea la cursurile de muzica din cadrul programului Scoala de Vara Boem Club 2014, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va adresati receptiei sediului Boem Club la care doriti sa va inscrieti.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Cluba fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania,oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, canto, saxofon, clarinet, flaut si oboi, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu