characters characters

Tabere de vara internationale pentru copii si adolescenti

Propus de: SuntParinte.ro   |   17 mai 2013    |   1393 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

In vara acestui an, Mirunette International Education organizeaza tabere in Anglia, Scotia si SUA pentru limba engleza, dar  si in Germania, Franta, Spania pentru celelalte limbi straine, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 22 ani. Afla mai multe detalii despre tabere in interviul urmator.

1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
Tarifele pentru o tabara internationala de calitate incep de la 700 EUR si pot ajunge pana la 3-4000 EUR, in functie de durata si complexitatea programului, precum si a cursurilor optionale pentru care opteaza copiii: dansuri, echitatie, cursuri intensive de limbi straine, examene recunoscute international, etc
Cele mai multe dintre taberele Mirunette dureaza 2 saptamani si se desfasoara in perioada verii, in lunile iulie-august 2013, dar si in vacanta de Pasti si vacanta de iarna (tabere de ski).
Perioada standard pentru inscrieri este noiembrie 2012 - martie 2013. Precizam insa ca sunt tabere pentru care grupurile se formeaza din prima luna in care a fost lansata oferta pe site. De asemenea, pentru “intarziati”, incercam sa suplimentam locurile, acolo unde se poate.
Oferta programelor de invatare a limbilor straine, de dezvoltare personala, precum si de distractie se adreseaza grupei de varsta 7-22 ani.
Copiii trebuie sa fie educati, deschisi si independenti, iar parintii trebuie sa fie convinsi ca aceste programe merita experimentate!

2.Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?
Avantajul principal al unei tabere internationale il reprezinta cursurile de limba straina in mediu nativ si apoi jocurile de echipa, sporturi – fotbal, volei, echitatie, tras cu arc sarazin, inot, baschet, vizite culturale si educative – arts & crafts, karaoke, seara talentelor, activitati artistice: dans, teatru, arta, modelaj, film, fotografie. Interesante sunt si activitatile legate de aplicatii la Universitati in Marea Britanie si anume pregatire eseu, interviu, vizite la universitati de renume.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)

Fiind tabere de 2 saptamani in strainatate, copiii trebuie sa fie in primul rand sanatosi clinic, sa aiba dorinta de a participa si invata. Restul se adapteaza, fiecaruia gasindu-i-se ceea ce i se potriveste, in directa consultanta cu parintii. De asemenea, consultantii educationali Mirunette acorda o atentie deosebita fiecarui copil ce isi doreste o tabara internationala si ofera alternative care sa se modeleze pe optiunile atat ale celor mici, cat si ale parintilor.

4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Feed-back-ul participantilor din anii anteriori se poate gasi pe blogul Mirunette. Este important de stiut faptul ca satisfactia acestora la final de tabara se regaseste in gradul mare de revenire in anii urmatori.

5. Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o tabara de vara?
Exista mai multe variante de raspuns aici, insa cel mai adesea acestia au inteles si isi doresc ca fiii si fiicele lor sa interactioneze intr-un mediu multinational si cultural divers, sa isi imbunatateasca conversatia in limba straina, sa isi sporeasca spiritul de independenta si capacitatea de adaptare. Unii participanti doresc sa certifice nivelul de cunoastere al limbii straine.
Sa retinem ca – pana la urma - o vacanta in Anglia inseamna atat perfectionarea limbii engleze, cat si excursii, distractie si dezvoltare personala pentru copiii dumneavoastra!

6. De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la tabara organizata de dvs.?
Iata cateva dintre motivele pentru care copiii aleg o  tabara internationala, iar parintii ii sustin:
-    Limbile straine se invata si se retin mult mai usor intr-un mediu informal, cu persoane de aceleasi varste si cu interese comune; copiii participanti in taberele internationale sunt veniti din intreaga lume!
-    Asimilarea de cunostinte noi despre culturi, obiceiuri in state dezvoltate, cu traditie educationala de cea mai inalta calitate.
-    Copiii invata cum sa isi creeze un adevarat networking, aspect ce le va fi extrem de important si util  in dezvoltarea carierei viitoare.
-    Vizitarea unor destinatii de interes cultural, educational si turistic.
-    Si, nu in ultimul rand, relaxarea deplina si bucuria copiilor aflati in tabere printre copii, reprezinta factorii cheie pentru o tabara de vara reusita!

7. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Parintii ne contacteaza fie direct pe telefon (0723 606 633), fie pe e-mail (office@mirunette.ro), fie ne viziteaza direct la sediu (str. Valeriu Braniste, Nr 37 – 39, Etaj 1, Sect.3, Bucuresti).
Toate detaliile se regasesc pe site-ul nostru la sectiunea contact http://www.mirunette.ro/contact 

Citeste mai multe despre Tabere de vara pentru copii 2013.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu