characters characters

Tabere de vara Mara Study Turism

Propus de: SuntParinte.ro   |   16 mai 2013    |   1014 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Taberele internationale, in care copiii descopera o alta cultura si isi imbunatatesc cunostintele de limbi straine sunt din ce in ce mai populare. Mara Study Turism organizeaza tabere pentru copii si tineri cu varsta intre 5-21 ani, in tari in care limba studiata este cea oficiala. Afla mai multe detalii despre aceste tabere citind interviul de mai jos.


1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
Oferta noastra include tabere internationale de limbi straine cu insotitor de grup, tabere internationale de limbi straine cu plecari individuale, tabere de sport, tabere de arta si tabere de pregatire academica in vederea continuarii studiilor in strainatate.
Taberele se desfasoara in tari unde limba straina studiata este limba oficiala. Astfel, oferim tabere de engleza in Marea Britanie, Irlanda SUA, Canada, Malta, Cipru, tabere de franceza in Franta si Belgia, tabere de germana in Germania, Austria si Elvetia, tabere de spaniola in Spania, tabere de italiana in Italia, tabere de portugheza in Portugalia, tabere de chineza in China, tabere de japoneza in Japonia.
Incepand de anul trecut am inceput sa organizam o tabara internationala de limba engleza in Romania, la Eforie Nord. Predarea se face de catre profesori vorbitori nativi de engleza si in tabara participa si copii din Germania. In vara 2012, aceasta tabara s-a bucurat de un mare succes, de aceea pentru vara 2013 am decis sa organizam mai multe serii in lunile iulie si august.
Noutatea absoluta in oferta noastra din 2013 o reprezinta tabara de limba engleza prin teatru, pe care o organizam la Rasnov, jud. Brasov, in perioada 14-24 iulie. In aceasta tabara, copiii romani vor avea ocazia de a monta piesa “Visul unei nopti de vara” de William Shakespeare, sub indrumarea unor profesori de teatru vorbitori nativi de engleza.
Preturile taberelor incep de la circa 400 EUR / saptamana, iar inscrierile recomandam sa fie facute cat mai din timp pentru a prinde locuri libere in taberele internationale preferate.
Taberele se adreseaza copiilor si tinerilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 21 ani, dupa 21 ani programele educationale cele mai potrivite fiind sejururile lingvistice pentru adulti.

2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?
Majoritatea taberelor includ un curs de limba straina, care poate fi general, intensiv sau de pregatire academica (diverse discipline predate in limba respectiva). In general, lectiile de limba straina au loc dimineata.
Dupa-amiaza si seara, participantii in tabere participa la un program bogat de activitati sportive, de recreere sau fac plimbari si vizite la obiective turistice locale. Cateva exemple de activitati sunt: petrecere de bun venit, fotbal, tenis, volei, baschet, inot, tenis de masa, quiz-uri (concursuri de cultura generala), workshop-uri de dans, teatru, muzica, karaoke, arts & crafts, concurs de talente, jocuri de team building (treasure hunt, scavenger hunt), petreceri tematice, discoteca etc.
In zilele de weekend, se organizeaza excursii catre cele mai interesante destinatii turistice din raza locatiei taberei, precum si la parcuri de distractii, parcuri acvatice sau alte locuri pe placul copiilor.
Taberele de sport si taberele de arta pun accentul pe un program intensiv de fotbal, tenis, rugby, echitatie, sporturi nautice sau teatru, film, muzica, fotografie, design, moda etc. Aceste lectii sunt predate de catre antrenori si instructori profesionisti in domeniul lor de activitate. De exemplu, in tabara de fotbal Manchester United antrenamentele urmeaza filosofia sportiva si metodele de antrenament folosite la celebra echipa din Premier League si antrenamentele sunt conduse de antrenori acreditati de Manchester United.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii?
In majoritatea taberelor, singura “conditie” de participare este dorinta de a invata o limba straina, a vizita o tara straina si a socializa cu copii de alte nationalitati .
Exista si anumite tabere unde este necesar un nivel mediu de limba straina deoarece predarea se face la un nivel superior. De asemenea, in unele tabere cu profil sportiv sau artistic este necesar ca participantul sa isi aduca propriul echipament (de exemplu racheta de tenis, cizme de echitatie, camera foto DSLR).

4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Feedback-ul primit in ultimii 15 ani de la participantii in tabere si de la parintii acestora este unul excelent, ceea ce ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp la mentinerea nivelului calitativ oferit clientilor nostri. Impresii si amintiri ale unor copii care au fost cu noi in tabere internationale pot fi vazute accesand sectiunea “Amintiri” a site-ului nostru, www.mara-study.ro.

5. Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o tabara de vara?
In primul rand, orice parinte isi doreste ca fiul sau fiica lui sa fie in deplina siguranta de la despartirea din aeroportul Otopeni si pana la intoarcere. Acest lucru este garantat atat in taberele cu insotitor de grup, unde insotitorul este o persoana matura si responsabila, cat si in taberele cu plecari individuale, unde copiii calatoresc cu serviciul de minor neinsotit oferit de compania aeriana, procedura fiind una 100% sigura si folosita de mii de copii in fiecare vacanta.
In al doilea rand, parintii isi doresc o relaxare activa dupa un an de scoala, prin petrecerea a cat mai mult timp in aer liber. Dictonul “Mens sana in corpore sano” este unul dintre conceptele care sta la baza organizarii taberelor internationale.
In al treilea rand, este foarte importanta comunicarea in limba straina studiata pe tot parcursul taberei. De aceea, majoritatea parintilor ne solicita sa ii repartizam pe copii in camere impreuna cu copii de alte nationalitati, pentru a nu vorbi limba romana.
Nu in ultimul rand, parintii vor sa stie cu siguranta ca isi trimit copilul intr-o tabara organizata de o scoala buna din strainatate. Avand o experienta de peste 15 ani in organizarea de tabere internationale, ne-am dezvoltat o retea mare de colaborari cu cele mai bune institutii de invatamant din strainatate care organizeaza tabere.

6. De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la tabara organizata de dvs.?

O tabara internationala este o experienta educationala foarte interesanta in procesul de formare al oricarui copil. Calatorind in strainatate neinsotit de rude si comunicand intr-o limba straina cu alte persoane de varsta lui, el invata sa se descurce, isi largeste orizonturile si isi deprinde o viziune optimista si globala asupra vietii.
Deviza Mara Study Turism este “Investeste in educatie!”.

7. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra
Parintii pot consulta ofertele noastre de tabere pe site-ul www.mara-study.ro si ne pot contacta prin urmatoarele modalitati:
- telefonic, pe nr. fix la 021.335.32.40/41 sau pe mobil la 0736.913.866
- pe email, la office@mara-study.ro
- la biroul nostru din Bd. Dimitrie Cantemir nr. 20, bloc 8, sc. C, parter, ap. 65
Va asteptam cu drag!

Citeste mai multe despre Tabere de vara pentru copii 2013.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    mara study turism    03.06.2013 - 14:18
    Corectie a mesajului anterior: Participantii vor trai "Visul unei nopti de vara" la poalele cetatii Rasnov. Copiii impreuna cu regizorii, care au studiat la Drama Center a University of the Arts, Londra, vor pune in scena, in mod profesionist si prin metode moderne, piesa lui William Shakespeare.
    La finalul taberei parintii sunt invitati la spectacol.
    Pentru a participa in aceasta tabara, copilul trebuie doar sa fie pasionat de teatru si sa aiba un nivel cel putin mediu al limbii engleze.
  • Utilizator Anonim
    Mara Study Turism    24.05.2013 - 21:01
    Mara Study Turism va prezinta ca noutate a verii 2013 in Romania, tabara . Acest program le va arata copiilor drumul spre lumea lui Shakespeare cu ajutorul a trei tineri regizori din Marea Britanie.
    In cele 10 zile ale taberei, participantii vor trai la poalele cetatii Rasnov.