characters characters

Copiii pasionati de matematica pot participa la testul online de pregatire pentru olimpiada de matematica ViitoriOlimpici.ro

Propus de: SuntParinte.ro   |   08 ianuarie 2024    |   1629 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

test online ViitoriOlimpici 13 ianuarie 2024
Un an nou, noi obiective si dorinte. Daca ai un copil pasionat de matematica si dornic de o experienta noua de invatare, vorbeste-i despre concursul ViitoriOlimpici.ro.

Concursul Viitori Olimpici se adreseaza copiilor din clasele IV-XII pasionati de matematica si motivati sa faca performanta in acest domeniu. În fiecare an, copiii care obtin cele mai bune rezultate in fiecare etapa a concursului participa in mod gratuit la o tabara gratuita de matematica.

Cum se poate inscrie copilul tau la concursul ViitoriOlimpici.ro? Incurajeaza-l sa participe la testul online de pregatire care va avea loc pe 13 ianuarie, la ora 15:00, pe concursuri.viitoriolimpici.ro. Dupa acest test, daca isi doreste sa participe la concursul ViitoriOlimpici, poate rezolva problemele din cadrul primelor trei etape de concurs, pâna pe data de 4 februarie 2024.

Rezultatele testului online vor fi afisate online pe 4 februarie 2024, doar pentru copiii care s-au inscris la concursul ViitoriOlimpici.ro.

De ce este benefic pentru copii si adolescenti sa participe la concursuri scolare?

Participarea la concursurile scolare poate aduce o multime de beneficii pentru dezvoltarea intelectuala, dar si socio-emotionala a copilului tau:

 • il ajuta sa isi dezvolte motivatia pentru invatare si capacitatea de autodisciplina, mai ales cand presupun mai multe etape si efort pe termen lung
 • are ocazia sa isi verifice cunostintele si abilitatile
 • este un exercitiu de adaptare la situatiile de evaluare si testare, invatând sa isi gestioneze stresul sau temerile specifice in aceste situatii.
 • poate sa cunoasca alti copii pasionati de acelasi domeniu si sa lege prietenii
 • cu sprijinul adultilor importanti din viata lui, copilul tau poate gestiona teama de esec sau teama de succes, poate depasi momentele de descurajare si isi poate consolida increderea in el insusi.

De aceea, daca ai un copil pasionat de matematica, unul dintre obiectivele sale pentru noul an poate fi participarea la concursul ViitoriOlimpici. Isi va testa si imbogati cunostintele si va avea sansa sa participe la o tabara gratuita de matematica.

Afla mai multe detalii despre regulament puteti regasi aici.


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe