characters characters

Mirunette Education aduce in premiera in Romania programe de internship in strainatate dedicate adolescentilor

28 iunie 2022   
Mirunette internshipuri
Mirunette Education, aduce in premiera in Romania programe de internship in Londra dedicate adolescentilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani. Peste 45.000 de studenti din peste 100 de tari au experimentat deja programele de internship, iar acum si elevii romani au aceasta oportunitate.

Elevii vor fi preluati de catre experti de top din domeniul ales si vor fi ghidati pe parcursul a 5, 10 sau 15 zile intr-o experienta unica de explorare a carierei pe care acestia isi doresc sa o urmeze. Elevii pot alege intre domenii precum Medicina, Inginerie, Drept, Finante si Investitii sau Psihologie. Programul de internship se desfasoara live, in Londra, iar singurele locuri ramase disponibile sunt in perioada 19 august – 2 septembrie. Pretul unui asemenea program porneste de la 600 de lire sterline pentru 5 zile si ajunge la 3,750 de lire sterline pentru programele de 15 zile, iar toti cei care se inscriu prin intermediul Mirunette Education pana la final de luna iunie vor beneficia de o reducere de 10% din pretul programului de internship.

“Inca de cand am inceput sa oferim aceste programe interesul clientilor nostri ne-a depasit orice asteptare. Ne este foarte clar acum ca aceste programe nu sunt doar cautate de catre parinti si adolescenti deopotriva, dar ele sunt percepute ca fiind o investitie valoroasa in viitorul elevului. Programele de internship ofera sansa participantului sa interactioneze cu lideri din domeniul ales, dar si sa experimenteze cu adevarat ce inseamna cariera pe care o are el sau ea in minte prin vizite in institutiile relevante, orele de practica si sesiunile de coaching oferite de profesionisti din industrie. De multe ori, copiii nostri viseaza la un anumit domeniu fara sa il inteleaga pe deplin si astfel ajung in situatii in care nu se regasesc. Ne dorim ca prin aceste programe sa reusim sa avem un impact pozitiv in randul adolescentilor dar si al parintilor care sunt activ preocupati de educatia si viitorul copiilor lor. Domeniile cele mai cerute pana acum au fost Medicina, Investment Banking, Inginerie si Psihologie. insa am avut cereri si pentru domenii precum Antreprenoriat sau Drept”, spune Daniela Pavoni, fondator Mirunette Education.

Programele de internship oferite de InvestIN prin intermediul Mirunette Education se vor desfasura in perioada 19 august – 2 septembrie iar doritorii se pot inscrie prin site-ul Mirunette Education pana la final de luna iunie, beneficiind si de un discount de 10%.

Din 2004 Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, Canada si SUA ce au ca scop promovarea gandirii creative, depasirea barierelor de exprimare intr-o limba straina si oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personala a tuturor participantilor. Compania reprezinta cu succes in Romania institutii prestigioase de invatamant din intreaga lume ce ofera garantia calitatii dar si relaxarea parintilor care aleg sa isi trimita copiii in astfel de programe internationale.

In paralel, Mirunette Education ofera servicii de consiliere educationala pentru admiterea la scoli, licee si universitati de top din strainatate.

Compania se adreseaza copiilor cu varste incepand de la 7 ani, elevilor de liceu, dar si studentilor ce doresc sa isi imbunatateasca cunostiintele de limbi straine, sa traiasca o experienta internationala si sa se pregateasca pentru o lume multiculturala. In acelasi timp Mirunette Education se adreseaza parintilor dispusi sa investeasca in educatia copiilor lor, profesorilor ce doresc sa isi diversifice pregatirea pentru a deveni dascali inspirationali si adultilor dornici sa isi imbunatateasca exprimarea intr-o limba straina.

Mai multe informatii despre Mirunette Education si serviciile oferite gasiti la https://www.mirunette.ro/ sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu