characters characters

Rezultate inregistrate la sesiunea speciala a examenului de bacalaureat 2023 (inainte de contestatii)

26 mai 2023    |   163 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Bacalaureat 2023 sesiunea speciala
Conform situatiei centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, din totalul celor 163 de candidati care au sustinut sesiunea speciala a examenului national de bacalaureat din acest an, 131 de elevi au promovat (rata de reusita: 80,37%.)

Pe transe de medii se inregistreaza urmatoarea situatie: 47 de medii intre 9 si 9.99, 35 de medii intre 8 si 8.99, 26 de medii intre 7 si 7.99, respectiv 22 intre 6 si 6.99.

Un singur candidat a promovat examenul cu media generala 10. Nu s-au inregistrat eliminari din examen.

Rezultatele au fost afisate astazi, 26 mai, inainte de ora 12:00, in format letric la Colegiul National „Nicolae Iorga” din Valenii de Munte (centrul de desfasurare a sesiunii speciale) si online, pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Prahova.

Tot astazi, in intervalul orar 12:00 - 14:00, eventualele contestatii la probele scrise se depun sau se transmit prin mijloace electronice la Colegiul National „Nicolae Iorga” din Valenii de Munte. Candidatii care doresc reevaluarea lucrarilor si se prezinta fizic la centrul de examen, vor avea asupra lor cartea de identitate si vor completa declaratia-tip. Candidatii care vor transmite cererea online, vor completa declaratia-tip, o vor scana si o vor transmite, insotita de copia scanata a cartii de identitate, pe un cont de e-mail special creat de organizatori.

Probele sesiunii speciale din acest an s-au desfasurat in perioada 11 - 25 mai 2023 la Colegiul National „Nicolae Iorga” din Valenii de Munte (judetul Prahova). Aceasta sesiune este destinata absolventilor de liceu participanti la loturile olimpice si la competitiile sportive si artistice internationale care se desfasoara in aceeasi perioada cu examenul national de bacalaureat 2023 (sesiunea iunie-iulie) si/sau pentru absolventii de liceu care sustin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii.

Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu