characters characters

Inapoi in lumea dinozaurilor, din 30 mai la JURASSiC Imersiv!

01 iunie 2024    |   187 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Dino
iSpace te invita sa faci un pas inapoi in timp cu noua sa experienta audio-vizuala. Din 30 mai, in zona dedicata divertismentului de la nivelul 2 din Mega Mall, situat pe Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5. JURASSIC imersiv aduce la viata fascinanta era a dinozaurilor prin proiectii 360°, recreand aceste creaturi uimitoare in marimea lor naturala și in mediul lor de odinioara.

Cei curioși vor avea ocazia sa intalneasca ierbivori faimosi cum sunt Stegosaurus sau Triceratops dar și carnivori nervoși precum faimosul Tyranosaurus Rex, dinozauri subacvatici și zburatori, intr-o experienta de neuitat. O aventura potrivita atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, ideala pentru luna copiilor.

O atractie speciala este Hatzegopteryx, un pterozaur uriaș care a trait pe teritoriul Romaniei de azi, avand o deschidere a aripilor de 12 metri. In plus, un narator te va ghida prin aceasta aventura, oferindu-ti informatii fascinante despre viata acestor creaturi impresionante.

JURASSIC Imersiv dureaza 15 minute și se alatura altor trei experiente populare de la iSpace: Nautilus, art Evolved și infinite Horizons. O noutate pentru este introducerea unui narator care va ghida spectatorii prin diferitele etape și evenimente din viata dinozaurilor.

ISpace este un proiect creat de membrii fondatori ai studioului de arta new media H3 – andrei Mitișor, Razvan Pascu și Marius Dumitrascu. Cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea instalatiilor de new media, aceștia au transformat expertiza lor intr-o initiativa ambitioasa, menita sa aduca o noua dimensiune in explorarea artei digitale. Cu un design ingenios si dotari tehnice moderne, iSpace este un loc versatil potrivit pentru diverse evenimente si activitati precum expozitii de arta, spectacole de teatru și dans, proiectii de film, cat si evenimente corporate și petreceri.

ISpace isi deschide portile zilnic, de luni pana duminica, intre orele 10:00 și 22:00. Biletele pot fi achizitionate online la ispace.ro/#bilete sau direct din locatie.

Este un proiect realizat prin investitie privata, adus la viata cu sprijinul partenerilor Skepsi, Epson și Mega Mall.

Coloana sonora e realizata de studioul Good Hands.

Parteneri media: Happ.ro, Mindcraft Stories, Clopotel.ro, Suntparinte.ro, Kudika, Garbo, Zile și Nopti, Spotmedia.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu