characters characters

Cele mai bune aplicatii de exersat limba engleza

25 martie 2020    |   2960 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

aplicatii limba engleza
Intr-o lume a globalizarii, invatarea unei limbi de circulatie internationala precum engleza reprezinta cheia ce deschide usi catre numeroase oportunitati de studiu si profesionale pentru tineri, in intreaga lume.

In acest context, utilizarea celor mai eficiente unelte precum aplicatiile pentru mobil de engleza, reprezinta o alegere inteligenta pentru exersarea cunostintelor dobandite la cursurile online de limba engleza.

Cum inveti engleza cu ajutorul aplicatiilor

Cele mai importanta avantaje pe care aplicatiile ti le ofera sunt urmatoarele:

  • Sunt dinamice si usor de folosit – Ajuta utilizatorii sa exerseze cu usurinta limba engleza, oricand si oriunde, prin simpla lor instalare pe telefonul mobil.
  • Includ diverse activitati captivante de invatare si de exersare a limbii engleze precum jocurile, care fac procesul de perfectionare distractiv.
  • Prin utilizarea lor, tinerii beneficiaza de un mediu de invatare flexibil, adaptat nevoilor lor. Acesta vine perfect in completarea mediului de invatare oficial de la cursurile online.
  • Cele mai bune aplicatii de invatat engleza au fost dezvoltate pornind de la nevoile tinerilor pasionati de limbi straine pentru ca experienta lor de invatare sa fie una placuta si eficienta.
  • Sporesc curajul tinerilor de a se exprima in limba engleza, in diverse contexte.
  • Pot deveni o unealta eficienta de responsabilizare atunci cand vrei sa exersezi, in mod regulat, ceea ce inveti la cursurile de engleza.
  • Incurajeaza socializarea, dezbaterile si impartasirea opiniilor despre diverse subiecte de interes comun, in limba engleza.
  • Exista atat variante gratuite de aplicatii de engleza, cat si optiuni ce presupun costuri decente de instalare pe telefonul mobil, pentru utilizare rapida.
  • Cele mai moderne aplicatii pot fi customizate, permit stocarea datelor personale sau a diverselor materiale de studiu necesare, pe care le poti accesa oricand ai nevoie.
  • Cele mai recente aplicatii permit sincronizarea, fiind conectate la Internet, pentru a inregistra progresul tau.
  • Iti permit sa exersezi limba engleza in propriul tau ritm si fara limitari de timp.

Cand sunt necesare aplicatiile de invatare a limbii engleze

Cele mai cunoscute situatii in care se recomanda utilizarea aplicatiilor de invatare a limbii engleze sunt urmatoarele:

  • Atunci cand intentionezi sa inveti limba engleza de la zero, alege o aplicatie destinata incepatorilor. Cu ajutorul acesteia, vei putea exersa expresii din vocabularul de baza al limbii.
  • Atunci cand urmezi cursuri de limba engleza si vrei sa ajungi la nivel avansat, exerseaza in fiecare zi sau cat de frecvent poti ceea ce inveti. In plus, cele mai bune aplicatii te incurajeaza sa faci si urmatorul pas, acela de a invata pe cont propriu expresii noi din diverse domenii de interes.
  • Atunci cand intampini dificultati in ceea ce priveste anumite aspecte gramaticale sau de exprimare in limba engleza, poti lucra la imbunatatirea acestora. Poti face acest lucru in paralel cu participarea la cursurile specializate. Astfel, vei ajunge la zi cu toate cunostintele necesare, in scurt timp.
  • Atunci cand calatoresti, poti folosi cu incredere una dintre cele mai moderne aplicatii de engleza pentru mobil. Vei putea descoperi ce inseamna diverse expresii pe care le auzi in jurul tau si vei putea afla cum sa adresezi anumite intrebari corect in limba engleza.
  • Atunci cand urmaresti un film fara subtitrare si anumite expresii iti sunt necunoscute, poti apela la o aplicatie de engleza pentru a descoperi semnificatia acestora. In plus, vei putea exersa folosirea lor in diverse contexte.

Top 5 aplicatii populare de invatare a limbii engleze

1. DUOLINGO

Duolingo este folositoare in special atunci cand vrei sa inveti expresii noi, intrucat te incurajeaza sa exersezi integrarea acestora in fraze diferite. Este indicat sa setezi limba materna atunci cand o folosesti, pentru a avea in permanenta la dispozitie traducerea noilor expresii din engleza in romana.

2. BEELINGUAPP

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute aplicatii de invatat engleza care are la baza materiale audio special create pentru atingerea obiectivelor tale de invatare. Poti asculta cartile puse la dispozitie de Beelinguapp in timp ce citesti textul afisat pe ecranul telefonului tau mobil. Poti utiliza aceasta aplicatie atunci cand vrei sa inveti engleza pentru incepatori, sa exersezi ce inveti la cursuri pentru a deveni avansat sau daca esti pasionat de lectura cartilor in limba engleza.

3. HELLO TALK

Aceasta este aplicatia ideala de engleza pe care o poti folosi dupa cursurile online daca ceea ce ti-ai propus este sa interactionezi cu vorbitori nativi, pentru a-ti perfectiona abilitatile de comunicare in limba engleza. Vei avea ocazia sa asculti cum se pronunta corect diverse expresii si vei putea comunica direct cu diversi interlocutori nativi, atat in scris, cat si prin intermediul mesajelor audio sau video.

4. MEMRISE

Daca vrei sa iti imbogatesti vocabularul, aceasta aplicatie de engleza te poate ajuta sa exersezi diverse expresii acasa, in maniera creativa si distractiva. Vei avea acces la numeroase cartonase cu expresii sau cuvinte in limba engleza, pentru a nu ramane niciodata in pana de idei atunci cand vrei sa exersezi acasa. Memrise este o aplicatie utila atat pentru utilizatorii incepatori, cat si pentru cursantii avansati.

5. FUN EASY LEARN

Știm ca acasa vrei sa exersezi limba engleza intr-un mod distractiv, pentru a nu-ti pierde motivatia si pentru a te responsabiliza sa faci acest efort suplimentar cat mai frecvent. Aplicatia de engleza Fun Easy Learning transforma experienta de invatare intr-un joc amuzant si eficient. Aceasta aplicatie dinamica iti va permite sa exersezi limba engleza in ritmul propriu si iti va oferi feedback constant privind progresul inregistrat.

In aceasta perioada in care stam acasa, Shakespeare School, centru de limba engleza din Bucuresti, fondat de Adriana Alionte, recomanda metodele alternative de perfectionare a cunostintelor dobandite la cursurile online de limba engleza. Aplicatii precum Duolingo, Beelinguapp, Hello Talk, Memrise si Fun Easy Learn sunt de folos copiilor si tinerilor care vor sa aloce timp suplimentar exersarii limbii engleze acasa.

* * *

Despre Shakespeare School

In cei peste 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanti au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania, devenit Gold Preparation Centre in 2020. In cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate in 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Mosilor, Victoriei si Brancoveanu), Shakespeare School reuseste in fiecare an sa obtina 97% rata de satisfactie, in randul parintilor, pentru serviciile oferite. Copiii invata engleza de placere la Shakespeare School alaturi de profesori de top, entuziasti, dinamici si foarte bine pregatiti.

Mai multe informatii despre Shakespeare School puteti descoperi pe site-ul shakespeare-school.ro.


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu