characters characters

Consideri ca, in localitatea ta, oferta de evenimente dedicate copiilor este atragatoare?

25 februarie 2014   

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
12 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Utilizator Anonim
  vizitator    27.07.2011 - 00:08
  With all these silly wbseiets, such a great page keeps my internet hope alive.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    08.03.2011 - 20:03
  Nu exista asa ceva in loc. mea.(com. 1 Decembrie, Ilfov)
 • Utilizator Anonim
  vizitator    08.03.2011 - 09:08
  Cei din epoca pre decembrista am apucat , de exemplu, sportul gratuit: profesorii de sport faceau echipa scolii pentru diferite sporturi iar daca erai ceva mai inzestrat, erau scolile sportive unde faceai sport inafara scolii GRATIS. Asta insemna nu numai ca te duceai de 2-3-5 ori pe saptamana la antrenamente ci mai primeai si echipament gratuit, ciocolata dupa fiecare antrenament, mergeai la concursuri in toata tara si uneori si in strainatate plus 2-3 cantonamente pe an, totul gratis.
  Exista in oras si o scoala de muzica unde faceai instrument si teorie inafara orelor de scoala....Erau si multe actiuni din partea scolii::excursii, vizionare de spectacole sau concerte cu scoala dar si ore de matematica duminica dimineata(sambata era zi obisnuita)de exemplu.Nu mai vorbesc de accesul la carte:erau si biblioteci de cartier si circulau niste autobuze-biblioteci ambulante prin cartiere...
  Acum totul e contracost si e greu sa formezi un copil sa faca sport, sa citeasca, sa mearga la spectacole cand sportul costa, biblioteca are orar redus,spectacolele sunt putine(vorbesc de teatru ,concert , opera-clasice).Totul in concurenta cu netul, programe indoielnice la tv, democratia prost inteleasa, fitele copiilor de bani gata, cluburi cu etnobotanice.....
 • Perta Daniela
  Perta Daniela    18.05.2010 - 17:00
  In orasul Alba Iulia nu exista evenimente dedicate copiilor. Si spunand acestea, merg mai departe si vin cu rugamintea de a ma sprijini cu informatii despre cum s-ar putea realiza aceste evenimente, dar nu cu bani proprii, ca afacere, ci cu banii statului, astfel putand sa beneficieze absolut toti copiii, si cei saraci si cei mai putin saraci. Va multumesc!
 • Caciula 2 Ioana
  Caciula 2 Ioana    13.05.2010 - 20:56
  Se pare ca oferta de evenimente dedicate copiilor este insuficienta in majoritatea cazurilor (74,35% dintre raspunsuri), ceea ce este ingrijorator si afecteaza calitatea vietii familiilor. Parintii sunt de multe ori obligati sa parcurga distante mari pentru a ajunge in orasele mari, unde evenimentele pentru copii sunt mai bine reprezentate, in timp ce familiile ce provin din medii defavorizate nu pot propune copiilor astfel de evenimente, reducand astfel universul lor social si cultural.
 • Utilizator Anonim
  ramona_ilyes    08.05.2010 - 22:38
  Ce activitati, evenimente dedicate copiilor, cand nici la clubul copiilor nu sunt cadre calificate? Un profesor de dans modern, o sala de sport, un bazin de innot, nimic !!!
  Autoritatile nu fac nimic in acest sens. Folosesc salile de sport pt a juca ei fotbal, iar copiii nu au loc din cauza lor. Vai de capul nostru !
  Eu sunt educatoare si mama a unei fetite de 8 ani. Avand experienta didactica de 14 ani, mi-am dat seama din timp de importanta acestor activitati care ar trebui sa existe peste tot, chiar si la sate, de aceea parcurg de 2 ori pe saptamana 50 km intr-un alt oras din alt judet (BM) pt. a-mi duce copilul la diferite cursuri - dans modern, innot, etc.
  De ce in Cehu Silvaniei nu se face nimic in acest sens?
  Vai de copiii a caror parinti nu-si permit acest lucru.
  Pacat !!
 • Utilizator Anonim
  alenoi    07.05.2010 - 17:30
  daca stii unde sa cauti in orice oras cred ca se desfasoara activitati extracurriculare,dar din pacate parintii nu au timp si nu sunt destul de interesati de activitatile copiiilor lor cat timp acestia au televizorul si nu le creeza probleme.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    04.05.2010 - 20:24
  depinde de oras in orasul meu mall-urile sunt cele care organizeaza cele mai atractive distractii pt copii...pai da lasi copilul si parintii fac shopping...
 • Utilizator Anonim
  vizitator    04.05.2010 - 20:06
  Nu exista o oferta indeajuns de buna in orasul meu, care sa satisfaca nevoia micutilor de a-si consuma toata energia.
  In rest, majoritatea terenurilor de joaca au fost desfiintate de primarie datorita retrocedarilor pe care diferiti cetateni le solicita pe bun drept(pamantul a fost confiscat de comunisti).
 • Utilizator Anonim
  vizitator    04.05.2010 - 10:05
  ei, ma rog
 • Utilizator Anonim
  vizitator    04.05.2010 - 10:05
  ei, ma rog
 • Utilizator Anonim
  andra annutza mikutza    04.05.2010 - 08:15
  poi....sunt sarbatori dedicate coplului ;)
Vezi toate comentariile