characters characters

Care sunt cele mai importante informatii pe care doresti sa le primesti atunci cand accesezi site-ul unui concurs de matematica online, la care ar participa copilul tau?

25 februarie 2014   

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
5 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Caciula 2 Ioana
  Caciula 2 Ioana    12.08.2010 - 23:16
  Acest sondaj ne arata ca cele mai importante informatii pentru un parinte care acceseaza site-ul unui concurs de matematica online la care copilul lui participa sunt cele legale de materialele/exercitiile din concursurile la care participa (39,6%) si cele legate de evolutia copilului - punctajele pe care acesta le obtine de-a lungul timpului (39%). Aceasta deoarece parintii doresc sa observe cat a invatat copilul, cum a progresat el in matematica utilizand site-ul respectiv, si de asemenea este interesat de tipul de exercitii propuse si gradul lor de dificultate. Locul trei ca interes (11,5%) este ocupat de rezolvarile copilului, importante si ele pentru parinti, pentru a cunoaste strategia utilizata de copil si greselile pe care el le-a facut, pentru a putea fi corectate.
 • Ileana-Alina Popescu
  Ileana-Alina Popescu    06.08.2010 - 18:26
  Atât materialele/exercitiile din concursurile la care participa, cât și evoluția copilului (punctajele obținute de-a lungul timpului) sunt foarte importante. Păcat că nu se poate alege decât un răspuns.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    30.07.2010 - 15:20
  Urmaresc atat evolutia performantei copilului cat si varietatea si diicultatea itemilor propusi
 • Utilizator Anonim
  mihaela ramona rosca    21.07.2010 - 13:29
  in legatura cu educatia sexuala a copiilor eu cred k cel mai bn pt copii si pt parinti e sa stie sa comunice si sa vb cu ei fara rusine.spre exemplu eu am un baietel de un anisor iar sotul meu are 2 baieti dintro anterioara casatorie,tatalui ii e rusine sa vb cu ei iar ei tot ce stiu e ce leam spus eu.dar dc nici eu nu as fi vb cu ei si nu les fi povestit ce e de facut at cand vor hotara sasi inceapa viata sexula ce sar fi intamplat?pt k sunt atatea boli cu transmitere sexuala si poate o eventuala sarcina nedorita asa k dragi printi vb cu ei despre absolut orice k nu mai suntem pe vremea lui ceausescu
 • Gabi Alama
  Gabi Alama    19.07.2010 - 15:21
  cred ca e important sa stii cum a evoluat copilul, dar sunt importante si exercitiile pe care le-a rezolvat si modul de rezolvare al lor.