characters characters
Caciula 2 Ioana 12 iul 2010

Ce relatii are cu colegii lui - colaboreaza, sunt prieteni, sau sunt in conflict?

Propus de: Caciula 2 Ioana   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Dispozitia copilului si placerea de a merge la scoala depind mult si de relatiile sale cu colegii de clasa si de adaptarea lui in grupul de copii. Un copil poate deveni lider in grup sau dimpotriva poate fi izolat, retras si sa dezvolte trairi negative. Sau poate fi un copil sociabil, care are relatii de prietenie cu ceilalti, fara a se remarca in cadrul grupului. Relatiile din grupul de elevi depind si de invatatoare/invatator si de modul in care ea reuseste normalizeze relatiile de grup, fara a avea preferinte sau respingeri personale. Copilul tau cum se simte in clasa lui? Experienta copilului tau seamana cu ceea ce ai trait tu atunci cand erai elev? Crezi ca l-ai putea ajuta sa isi construiasca relatii pozitive cu colegii lui?

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
  • Gabriela Vochescu

    Gabriela Vochescu 16 iul 2010 13:18

    Baietelul meu are relatii de prietenie cu multi colegi de gradinita.La un moment dat incerca sa fie in centrul atentiei.Se impaca foarte bine cu fetele ,probabil sunt un exemplu pentru el,il mai disciplineaza si tempereaza. Este un copil foarte sociabil si este o placere sa mearga in fiecare zi la gradinita.

  • CRISTINA NEAGU

    CRISTINA NEAGU 14 iul 2010 21:41

    Robert este un copil foarte sociabil si chiar sotios pot sa spun. Chiar el a declarat ca vrea sa fie > sa faca pe toti copii sa rada sa nu mai fie suparati. Relatiile cu colegii lui sunt destul de stranse, se mai intalnesc si dupa ore, merg inpreuna prin parcuri cu bicicletele.

Citeste articole din aceasta tema

Mai multe