characters characters
silvia iliescu 13 iul 2016

Buna ziua. Cum pot sa imi ajut copilul aducandu-l din scoala speciala la scoala normala.?

Propus de: silvia iliescu   |  

Varsta: 6 - 11 ani.

AM UN COPIL DE 7 ANI CARE A MERS LA SCOALA SPECIALA IN GRUPA ZERO, DIRIGINTA SI INSPECTORII CARE AU FOST PRIN SCOALA M-AU SFATUIT SA IL INTRODUC IN SCOALA NORMALA.
AM INCERCAT, DAR AM NEVOIE SA FIU DOCUMENTATA MAI BINE PENTRU A-MI AJUTA COPILUL LA O VIATA NORMALA.

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • andrei balcanu

  andrei balcanu 31 aug 2016 09:14

  Buna ziua! Sper sa va fie de ajutor raspunsul acum, suntem in perioada transferurilor si nu este prea tarziu. Sunt invatatoare la o scoala incluziva unde toti copiii sunt acceptati. Si copilul dumneavoastra are dreptul sa invete la o astfel de scoala. Legea va da dreptul sa va inscrieti copilul la orice scoala primara sau gimnaziala " normala". Nici un director sau invatator nu are dreptul sa va refuze. Educatia este gratuita in Romania si obligatorie, toti copiii au drepturi egale, fara discriminare. aveti drepturi si trebuie sa vi le cereti. Si eu am lucrat cu copii cu deficiente, sunt de acord ca ei sa invete in scoala de masa pentru a copia comportamente ce ii pot ajuta in dezvoltarea lor. Spor in toate.

 • Maria Jungheatu

  Maria Jungheatu 30 iul 2016 11:07

  Buna ziua -si felicitari pentru copilul d-voastra,multa sanatate ! Avand in vedere ca cei din inspectoratul scolar v-au sfatuit sa-l dati la scoala normala ,parerea mea este ca ei sunt primii care va pot oferi ajutor!!!!!!!!Succes!

Citeste articole din aceasta tema

 • Semne ADHD
  Semne care indica ADHD-ul la copii
  21 august 2023   

  Tulburarea de deficit atentional si hiperactivitate, cunoscuta prescurtat ca si ADHD este una din cele mai comune tulburari neurologice intalnite in cazul copiilor.

 • ADHD si problemele de comportament
  ADHD si problemele de comportament
  24 iulie 2023   

  Copiii diagnosticati cu ADHD pot avea probleme nu doar de invatare, ci si de comportament si relationare cu cei din jur.

 • Cum invata copiii perseverenta
  Cum invata copiii perseverenta
  26 octombrie 2022   

  Perseverenta si capacitatea de a depune efort in mod consecvent sunt abilitati mai importante decat inteligenta si talentul cand vine vorba de succes pe termen lung. Cum le putem dezvolta la copii?

Mai multe