characters characters
silvia iliescu 13 iul 2016

Buna ziua. Cum pot sa imi ajut copilul aducandu-l din scoala speciala la scoala normala.?

Propus de: silvia iliescu   |  

Varsta: 6 - 11 ani.

AM UN COPIL DE 7 ANI CARE A MERS LA SCOALA SPECIALA IN GRUPA ZERO, DIRIGINTA SI INSPECTORII CARE AU FOST PRIN SCOALA M-AU SFATUIT SA IL INTRODUC IN SCOALA NORMALA.
AM INCERCAT, DAR AM NEVOIE SA FIU DOCUMENTATA MAI BINE PENTRU A-MI AJUTA COPILUL LA O VIATA NORMALA.

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • andrei balcanu
  rating up 0 rating down

  andrei balcanu 31 aug 2016 09:14

  Buna ziua! Sper sa va fie de ajutor raspunsul acum, suntem in perioada transferurilor si nu este prea tarziu. Sunt invatatoare la o scoala incluziva unde toti copiii sunt acceptati. Si copilul dumneavoastra are dreptul sa invete la o astfel de scoala. Legea va da dreptul sa va inscrieti copilul la orice scoala primara sau gimnaziala " normala". Nici un director sau invatator nu are dreptul sa va refuze. Educatia este gratuita in Romania si obligatorie, toti copiii au drepturi egale, fara discriminare. aveti drepturi si trebuie sa vi le cereti. Si eu am lucrat cu copii cu deficiente, sunt de acord ca ei sa invete in scoala de masa pentru a copia comportamente ce ii pot ajuta in dezvoltarea lor. Spor in toate.

 • Maria Jungheatu
  rating up 0 rating down

  Maria Jungheatu 30 iul 2016 11:07

  Buna ziua -si felicitari pentru copilul d-voastra,multa sanatate ! Avand in vedere ca cei din inspectoratul scolar v-au sfatuit sa-l dati la scoala normala ,parerea mea este ca ei sunt primii care va pot oferi ajutor!!!!!!!!Succes!

Citeste articole din aceasta tema

 • Cum imbunatatim atentia copiilor
  Cum imbunatatim atentia copiilor
  25 martie 2021   

  Stresul si izolarea sociala din perioada pandemiei afecteaza nu doar echilibrul emotional al copiilor, ci si abilitatile lor cognitive. Cum putem imbunatati atentia copiilor?

 • Cum cresti un copil calm si capabil sa isi concentreze atentia
  Cum cresti un copil calm si capabil sa isi concentreze atentia
  18 noiembrie 2020   

  Intr-o epoca in care atentia ne este distrasa din aproape toate directiile, capacitatea de autocontrol si de concentrare asupra unei singure activitati pentru o perioada indelungata de timp devine un fel de superputere. Cum putem incuraja autocontrolul copiilor nostri?

 • Cand prescolarul iti cere atentie negativa
  Cand prescolarul cauta atentie prin comportamente negative
  03 septembrie 2020   

  Prescolarii, dar si copiii mai mari, se pot obisnui sa aiba comportamente dificile doar pentru a-ti atrage atentia. De ce se intampla astfel? Explicatia are legatura cu reactia ta fata de comportamentele negative ale copilului.

Mai multe