characters characters

Cum sa organizezi o camera Feng Shui pentru copilul tau

Propus de: ClickPentruFemei.ro   |   08 septembrie 2014    |   2499 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.


*Sursa foto:https://www.flickr.com/photos/74783045@N00/4724527542


Un cadru de viata bine conceput aduce serenitate: acesta este principiul Feng Shui. Daca reusesti sa instaurezi in camera copilului tau o atmosfera senina, calma, inseamna ca ai pus bazele unei relatii fericite cu cel mic.


Pozitionarea este esentiala

Arta pozitionarii este esentiala in Feng Shui. Patutul celui mic trebuie asezat langa un perete, astfel incat usa sa fie in campul vizual al mititelului. Bebelusul se va simti astfel in securitate.

Incearca sa trasezi o linie de demarcatie intre spatiul destinat somnului si cel pentru joaca. Granitele pot fi stabilite cu ajutorul unor mici piese de mobilier sau a unor draperii. Aceasta separare il va ajuta mai usor pe micut sa treaca de la faza  de joc la faza de repaos.


Nu incarca incaperea

O alta regula cere sa nu incarci excesiv incaperea destinata micutului. Pacea interioara nu se poate obtine intr-o camera ai carei pereti sunt pictati sau tapetati cu fresce viu colorate, cu personaje in actiune. Culori calde, nuante pastel, materiale placute la pipait sunt cadrul ideal pentru o atmosfera senina.


Citeste continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe