characters characters

Writing Summer School

20 mai 2014   

Academia Motanov organizeaza la Bucuresti in perioada 1-9 iulie o scoala de vara de scriere creativa adresata juniorilor intre 10 si 16 ani.

In ce fel scriem creativ? Si ca forma, si ca fond. Sa le luam pe rand!

Pentru forma avem 5 lectii de caligrafie artistica sub indrumarea caligrafului Georgian Constantin – implica folosirea unei penite late si invatarea unui scris de baza, foundational hand. Ca urmare, participantii vor putea integra scrierea frumoasa in orice proiect artistic si vor invata sa aprecieze scrierea de mana, in defavoarea tastelor.

Pentru fond avem 8 lectii de scriere literara, sub indrumarea scriitoarei si jurnalistei Adina Rosetti. Participantii vor invata sa-si foloseasca imaginatia pentru a crea povesti, afland lucruri fascinante despre genurile scrierii, personaje, naratiune, dialog, actiune, greseli de evitat, toate acestea intr-un mediu bazat pe joc si pe incurajare.

La finalul scolii de vara de scriere creativa, fiecare cursant va primi o carticica in care vom publica cele mai bune povestiri si caligrafii scrise in timpul atelierului.

Numarul de lucuri este limitat la 10 si inscrierile sunt deschise pana pe 1 iunie. Mai multe detalii gasiti aici.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu