characters characters

Scoala de vara Babel Junior 2014

17 iunie 2014   

*Sursa: https://www.flickr.com/photos/uaeincredible/231011361


O scoala mult visata...
In fiecare vara, Babel Junior se transforma in scoala mult visata de copii. Un loc unde intalnesti prieteni, inveti fara calificative, din activitati ce iti fac placere, esti intampinat cu bucurie si respect. Toate acestea in engleza sau germana.


7 iulie-1 august
4 saptamani de engleza si germana*, pentru copiii cu varste intre 8-12 ani.


4-15 august
2 saptamani de program intensiv de limba engleza pentru adolescenti nivel B2-C1


* Cursurile de limba germana se adreseaza copiilor ce au deja cunostinte de baza de limba


Ce si cum invatam?
Pentru echipa Babel Junior, scolile de vara sunt locul de explorare a celor mai noi metode pentru invatarea limbilor straine: invatarea creativa, proiecte in echipa, ritm si muzica, storytelling, CLIL (Content and Language Integrated Learning) –invatarea elementelor din diferite materii (matematica, geografie, fizica, biologie) prin intermediul limbii straine.


Ne dorim ca in scolile de vara 2014, componenta SEL (Social and Emotional Learning- Invatare sociala si emotionala) sa fie parte din experienta fiecarui copil si sa il ajute in deprinderea abilitatilor de cooperare, rezolvare de conflicte, empatie fata de cei din jur. In acest scop, fiecare zi va cuprinde o sesiune SAM – activitati de formare a grupului in jurul prieteniei, intelegerii de sine si a altora. Deci, ne imprietenim?


Cum se defasoara o zi obsinuita la scoala de vara?
La 8.45 se deschid portile oraselului limbilor straine. De la 9 ne incepem ziua cu intrarea in atmosfera si in tema saptamanii. Fie ca e vorba de circ, lumea subacvatica, pirati, lumea fanteziei, lumea Parisului, Londrei sau a altor culturi, ne inarmam cu vocabular si notiuni de baza pentru a putea explora totul in engleza sau germana. Continuam fie cu o poveste, un video sau un experiment. Ne relaxam in parc. Intorsi din pauza incercam sa gasim solutiile cele mai bune la probleme de logica sau creativitate, ne exersam chiar matematica si apoi creem un produs artistic . Incheiem ziua cu activitati de ce ne ajuta sa fim cu totii un grup de prieteni, indifferent de limba pe care o invatam. Apoi ne asezam la masa si ne delectam cu mancarea de la Casa del Sole si micile surprize ce uneori se pregatesc de copii pentru copii in bucataria Babel.


Program zilnic

  • 9.00-10.15 - Engleza/germana
  • 10.15-11.00 - Pauza
  • 11.00-12.15 - Engleza/germana
  • 12.15-13.00 - SAM
  • 13.00-13.45 – Pranz (optional)


Pre
turi


Preturile sunt calculate pe saptamana. In functie de numarul de saptamani ales, respectiv pentru cursantii ce au mai participat la activitatile Babel Junior in alti ani se aplica urmatoarele discount-uri.


Pret intreg - cursant nou, inscriere pentru 1 sau 2 saptamani Discount 5% - fost cursant Babel Junior, inscriere 1 sau 2 saptamani Discount 10% - cursant nou, inscriere pentru 3-4 saptamani Discount 15% - fost cursant, inscriere pentru 3-4 saptamani

http://www.babeljunior.ro/cursuri_vara.php

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu