characters characters

A creste un copil este mai greu decat a merge la serviciu

25 septembrie 2018    |   1195 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 18 ani +.

a creste un copil
A creste un copil este un job mai dificil decat orice job obisnuit, arata un studiu realizat in Marea Britanie. Sondajul a aratat ca multe mame considera ca a creste un copil acasa este mai greu decat a merge la serviciu, in special cand este vorba de primii ani de viata ai copilului.

31% dintre parintii participanti la studiu au declarat ca a sta acasa cu un copil mic este mai greu decat a merge la serviciu. 55% dintre parinti au spus ca a creste un copil este o munca grea, iar 20% dintre parinti au fost de acord cu afirmatia ca „a creste un copil este foarte dificil”, chiar daca primesc sprijin din partea celor din jur.

Citeste si alte materiale pe aceasta tema:

Cat timp liber au mamele pe zi? In medie, 17 minute

Mamele sunt mai stresate, iar tatii se distreaza mai bine


25% dintre respondenti
au considerat ca a creste un copil este usor, iar putin sub jumatate dintre mamele participante la studiu au declarat ca nu s-ar fi putut descurca fara sfaturile propriilor mame.

71% dintre parinti considera ca retelele de socializare ii fac pe parinti mai competitivi, iar 22% dintre acestia au declarat ca se simt constant sub presiunea de a fi parintele perfect. Principalele griji ale parintilor participanti la studiu au fost: dezvoltarea copilului, hranirea lui si somnul acestuia.

42% dintre parinti au raspuns si ca o data cu nasterea copilului, au trait pentru prima data experienta iubirii neconditionate, sentiment care face ca toate dificultatile sa merite efortul :).

Sursa: Wakeupyourmind.net


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu