characters characters

Ziua Internationala a Familiei

3 idei de activitati pentru o zi reusita in familie

Propus de: Yozy.ro   |   12 mai 2022    |   1432 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

Ziua Internationala a Familiei
Pe 15 Mai, in fiecare an, este sarbatorita Ziua Internationala a Familiei. Sarbatoarea a fost stabilita in 1993 de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, cu rolul de a incuraja constientizarea problemelor cu care se confrunta familiile si de a promova informatii despre procesele sociale si economice care afecteaza familiile la nivel global.

Tema din acest an este „Familiile si urbanizarea”, atragând atentia asupra importantei crearii unor medii urbane sustenabile, care sa raspunda nevoilor specifice familiilor.

O ocazie tocmai buna pentru a organiza o zi speciala impreuna cu cei dragi, nu-i asa? Iata câteva idei de activitati prin care poti sarbatori Ziua Internationala a Familiei.

3 idei de activitati pentru Ziua Internationala a Familiei


1. Creati o poveste a familiei voastre

Lasati-va imaginatia sa zboare si inventati impreuna o poveste in care membrii familiei voastre sunt personajele principale. Il poti lasa pe copilul tau sa conduca firul povestii, ajutându-l cu idei sau intrebari suplimentare. Vei descoperi astfel nu doar creativitatea nelimitata a celor mici, dar si lucrurile care il pasioneaza, preocupa sau ii aduc bucurie copilului tau.

Citeste continuarea articolului pe Yozy.ro

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe