characters characters

Ziua Internationala a Familiei

3 idei de activitati pentru o zi reusita in familie

Propus de: Yozy.ro   |   12 mai 2022    |   471 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

Ziua Internationala a Familiei
Pe 15 Mai, in fiecare an, este sarbatorita Ziua Internationala a Familiei. Sarbatoarea a fost stabilita in 1993 de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, cu rolul de a incuraja constientizarea problemelor cu care se confrunta familiile si de a promova informatii despre procesele sociale si economice care afecteaza familiile la nivel global.

Tema din acest an este „Familiile si urbanizarea”, atragând atentia asupra importantei crearii unor medii urbane sustenabile, care sa raspunda nevoilor specifice familiilor.

O ocazie tocmai buna pentru a organiza o zi speciala impreuna cu cei dragi, nu-i asa? Iata câteva idei de activitati prin care poti sarbatori Ziua Internationala a Familiei.

3 idei de activitati pentru Ziua Internationala a Familiei


1. Creati o poveste a familiei voastre

Lasati-va imaginatia sa zboare si inventati impreuna o poveste in care membrii familiei voastre sunt personajele principale. Il poti lasa pe copilul tau sa conduca firul povestii, ajutându-l cu idei sau intrebari suplimentare. Vei descoperi astfel nu doar creativitatea nelimitata a celor mici, dar si lucrurile care il pasioneaza, preocupa sau ii aduc bucurie copilului tau.

Citeste continuarea articolului pe Yozy.ro

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

 • Ziua Limbii Romane
  Ziua Limbii Romane. Cum ii invatam pe copii sa vorbeasca corect
  31 august 2022   

  Ziua Limbii Romane este sarbatorita in fiecare an pe 31 august, incepand din anul 2011, prin evenimente culturale si educative diverse, care au rolul de a ne aminti bucuria de a citi, a comunica si a crea in limba noastra. Iti propunem sa sarbatorim Ziua Limbii Romane descoperind cateva lucruri mai putin cunoscute despre aceasta si explorand feluri in care ii putem ajuta pe copii sa invete sa vorbeasca corect de la cele mai mici varste.

 • Citate despre familie
  Inspiratie pentru Ziua Internationala a Familiei. Citate despre familie
  13 mai 2022   

  Pe 15 mai este sarbatorita Ziua Internationala a Familiei, zi dedicata promovarii informatiilor despre factorii sociali, economici si culturali care afecteaza viata familiilor din toate colturile lumii.

 • Activitati de Pasti
  Activitati de Pasti pentru intreaga familie
  18 aprilie 2022   

  Cum puteti petrece Pastele in familie? Iata cateva idei de activitati in care se pot implica toti membrii familiei.

Mai multe