characters characters

Alocatia de stat pentru copii ar trebui sa fie diferentiata in functie de salariul parintilor?

25 februarie 2014   

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
6 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Utilizator Anonim
  vizitator    10.12.2009 - 23:53
  sub nici o forma nu vor beneficia copii necajiti de respectiva alocatie... cu cat e mai mic venitul cu atat mai mai mare alocatia... se vor imulti betivii si tiganii. Este mai usor sa faci copii decat sa muncesti?! Si oricum ei cresc.. ce onteza o gura in plus mai ales daca aduce multi bani pentru bautura si stat degeab?
 • Caciula 2 Ioana
  Caciula 2 Ioana    24.11.2009 - 21:13
  64,29% dintre cei care au raspuns sunt de parere ca alocatia de stat nu ar trebui sa fie diferentiata in functie de salariul parintilor, deoarece in acest fel parintii s-ar simti discriminati, astfel ca ideea generala este ca cei mici sa porneasca de la ideea de egalitate a sanselor, fara a exista o departajare intre ei din acest punct de vedere. Desi veniturile parintilor sunt diferite, copiii pot regasi in alocatie o forma comuna prin care le sunt recunoscute nevoile de baza ca fiind aceleasi.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    23.11.2009 - 09:10
  In urma cu 40 de ani parintii erau sfatuiti la sedintele de la scoala sa nu dea copiilor portocale sau banane in pachetelul zilnic, vremurile erau grele...Azi nu mai e o problema a procura banane dar vremurile nu sunt mai usoare. Bunul simt ar trebui sa guverneze judecata oricarui parinte: a tine cont de ceea ce gandesc cei din jur inseamna sa te respecti pe tine insuti,a oferi copilului tau lucruri exagerate fata de tot ce pot oferi alti parinti e o mare gresala ce afecteaza cu siguranta educatia propriului copil .
 • Utilizator Anonim
  vizitator    21.11.2009 - 11:40
  dar discriminarea nu pleaca de la diferentele materiale , care se vad la tot pasul ? haine de firma , incaltaminte de firma vizavi de hainele second hand ?
 • Utilizator Anonim
  vizitator    20.11.2009 - 21:08
  toți au aceleași nevoi, cei cu handicap au nevoi mai mari.unii n-au nevoie de alocație, întrucât au părinți foarte bogați.Copiii din familii numeroase și cu venituirf. mici sau 0 ce șanse de dezvoltare au? Ce simt când văd luxul, risipa și huzurul cu care se împăunează cei bogați, mai ales parveniții?copiii nu sunt egali în drepturi într-o societate inegală.dorințele și aspirațiile sunt la fel. Atât!
 • Utilizator Anonim
  vizitator andreea rusu    19.11.2009 - 15:35
  matematica le omoara pe copii