characters characters
liliana stratulat 21 oct 2016

Ce sport imi recomandati pentru fetita mea cu probleme la un picior?

Propus de: liliana stratulat   |  
Buna seara! Am o fetita de 7 ani care are o problema la piciorul drept, calca cu el spre interior cand merge. Din cate stiu se poate remedia problema, dar pana in primavara cand vin in tara sa o duc la medic, as vrea sa o inscriu la un sport, insa imi e teama sa nu se agraveze. ce sport as putea incerca,sa nu fie agresiv?

Raspunsuri(3)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Nicolae Viorel
  rating up 0 rating down

  Nicolae Viorel 03 nov 2016 07:45

  Noţiunea de sport în general nu se referă strict la mişcare. Există sporturi statice care nu necesită un efort sporit cum ar fi: golf, şah, biliard, tir şi echitaţie.
  Referitor la sporturile ce necesită activitate loco-motorie este de preferat, aşa cum a scris Mara Andreescu, să cereţi părea medicului care are în observaţie fetiţa.

 • Dana Teleoaca
  rating up 0 rating down

  Dana Teleoaca 27 oct 2016 13:24

  Si eu sunt de parere ca medicul poate decide ce tip de activitate poate practica fetita ta, dar in cazul in care ai mers la doctor si are voie sa faca dans, iti pot recomanda o scola din Bucuresti unde merge si fetita mea ( http://stop-and-dance.ro/ )este un tip de activitate care nu este agresiv, dar depinde ce-ti spune medicul.

 • Mara Andreescu
  rating up 0 rating down

  Mara Andreescu 21 oct 2016 17:48

  Cred ca cel mai bine este sa intrebi un medic inainte de a o inscrie la un sport, pentru ca probabil depinde de cat de grava este problema. Poate pana atunci poate face exercitii la sol de gimnastica sau fitness, daca vrea sa faca miscare, exercitii care nu necesita sa alerge sau sa stea in picioare, pentru a nu-i agrava problema. Sau pedalat pe bicicleta de interior? :) sau pe afara, daca unde va aflati aveti vreme buna :)