characters characters

Ce fac in vacanta de vara copiii isteti!

09 mai 2019    |   9204 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 7 ani, 8 ani.

Caiete de vacanta Intuitext
Pregatiti pentru vacanta de vara? Noi da, asa ca va invitam in lumea noastra de joc si voie buna!

Despre vacanta mare au scris atatia autori celebri, incat este esential ca si copiii nostri sa-si aminteasca cu placere de cele 3 luni de vara.

Și pentru ca stim cat de important este jocul in procesul de invatare (mai ales in clasele primare), noi, echipa Didactic, va recomandam doua lucrari noi special create pentru o vara de neuitat: caietele Intuitext de vacanta pentru clasele I si a II-a.

5 motive sa alegeti NOILE CAIETE INTUITEXT de VACANTA

Caietele de vacanta ale Editurii Intuitext propun o sistematizare a achizitiilor din clasa I, respectiv clasa a II-a, fiecare caiet cuprinzand 8 unitati tematice (temele au fost alese in baza chestionarii unui esantion de copii de clasa I/ a II-a).

Astfel, pentru fiecare tema exista o provocare prin care copiii sunt informati in legatura cu propunerile din unitate si prin care se fac sugestii de activitati pe care acestia le pot realiza in vacanta. Provocarea este realizata intr-o maniera interactiva, prin adresare directa, motivanta, care starneste curiozitatea copilului.

Punctul de pornire il reprezinta un text ce a constituit pretext pentru formularea unor sarcini care sa-i creeze copilului aflat in vacanta sentimentul ca se joaca, se relaxeaza si petrece timp alaturi de prieteni imaginari.

În plus, iata 5 motive pentru care va recomandam aceste lucrari placute si moderne:

1 - Sarcinile sunt subordonate tematic textului propus la inceputul fiecarei unitati, dar, in acelasi timp, sunt strans legate de experienta de viata a copiilor, de preocuparile si interesele acestora.

Vizeaza identificarea informatilor din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exercitii de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un continut adecvat temei unitatii.

Propunerile sunt specifice disciplinelor Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului, Dezvoltare personala, iar uneori disciplinei Arte vizuale si abilitati practice, achizitiile specifice domeniilor disciplinare imbinandu-se armonios.

2 - Fiecare unitate are mai multe sectiuni, una dintre acestea fiind Jocuri de vacanta, care vizeaza dezvoltarea spiritului de observatie, a limbajului, a gandirii si a creativitatii.

3 - Fiecare unitate se incheie cu...

Cititi continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe