characters characters

Tabara pentru fete BootCamp

19 iunie 2014   

Scoala s-a terminat, deci sa curga planurile de vacanta!!! Daca fiica ta cauta o experienta wow vara asta, tabara pentru fete BootCamp le invata pe fete sa il puna pe “pot” in potentialul lor!

Descrieti-ne tabara dumneavoastra.

BootCamp este o super-tabara de vara organizata de Scoala de Valori, cu un program care imbina workshop-urile de dezvoltare personala cu jocuri in aer liber si multa distractie.

Tabara se adreseaza tinerelor cu varsta intre 17 si 21 de ani si va avea loc in perioada 3-8 august, la o pensiune faina din localitatea Bran, intr-o zona de munte cu aer curat si multa verdeata.

BootCamp se va desfasura in perioada 3-8 august 2014, la Pensiunea Conacul Simonean din Bran, un loc fain, in mijlocul naturii, unde vom petrece 6 zile care-ti vor colora vara si viata! Am ales locatia tocmai pentru ca se afla la munte, intr-o zona cu aer proaspat si multa verdeata, perfecta pentru o tabara plina de energie.

Care sunt activitatile in care vor fi implicate participantele?

Am pregatit pentru ele ateliere speciale, in cadrul carora se vor cunoaste mai bine si vor capata incredere in fortele proprii. “Vorbeste in public fara emotii!”, “Personal Branding”, “Dans si energie”, “Regatul Pendo”, “You and your body”, “Stay fit!” sunt doar cateva dintre ele. Serile le vom petrece stand la povesti, intr-o atmosfera destinsa.

Indiferent ca esti rebela, timida, incapatanata, energica sau boema, la BootCamp te vei simti in largul tau. Vei invata sa te iubesti si sa ai grija de tine, acordand atentie mintii, trupului si sufletului. Indrumata de fetele din echipa de traineri, iti vei cunoaste punctele forte, te vei simti mai bine in pielea ta si vei descoperiin interiorul tau calitati si resurse pe care poate nu credeai ca le ai. BootCamp te ajuta sa simti si sa traiesti (in) ritmul propriu!

Cum va pot contacta parintii sau tinerele interesate?

Numarul de locuri disponibile in BootCamp este limitat, asa ca nu pierde timpul si inscrie-te acum! Pentru mai multe detalii, vezi aici: www.scoaladevalori.ro/proiecte/bootcamp-pentru-fete 

Daca simti ca BootCamp este ceea ce ai nevoie pentru a-ti descoperi potentialul, dar costul ei este prea mare pentru bugetul tau, nu te descuraja! 5 locuri sunt gratuite, fiind oferite de sponsorul nostru, UniCredit Leasing. Intra pe pagina proiectului pentru a vedea conditiile.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu