characters characters

Tabara Medievala 2014

17 iunie 2014   

* Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/mike-f/8461795897 


Aflata deja in saselea an, Tabara Medievala a facut parte din vacanta a peste 650 de copii. Organizata pe parcursul editiilor anterioare la Cabana Postavaru si in zona Culoarului Rucar - Bran, Tabara Medievala a fost pentru copii o experienta speciala, deopotriva educativa si recreativa. Acolo, copiii, sub o atenta supraveghere, au avut ocazia unica de a descoperi valorile cavalerismului medieval, transpunandu-se in lumea povestilor, atat de familiara varstei lor. Ei au avut parte si de relaxare, invatand ceva nou in fiecare zi si facandu-si o multime de prieteni.

Fiecare zi de tabara este o noua provocare pentru copii. Programul prevede atat activitati in aer liber cat si activitati de interior. Impartiti in echipe, copiii participa la ateliere, se intrec in turniruri medievale, invata sa se joace si isi insusesc valorile cavalerismului medieval.

Cand se desfasoara

Seriile de vara:
Seria 1: 6 – 12 iulie
Seria 2: 13 – 19 iulie
Seria 3: 27 iulie – 2 august - SERIE INCHISA PENTRU INSCRIERI (serie de limba engleza organizata in parteneriat cu English Kids Academy)
Seria 4: 3 – 9 august
Seria 5: 10 – 16 august
Seria 6: 31 august – 6 septembrie

Destinatia
Situata in Comuna Fundata, satul Sirnea, pensiunea Valea cu Struti se bucura de minunata priveliste a Masivului Bucegi si a Pietrei Craiului.

Pe durata verii, gazdele si organizatorii taberei ii asteapta pe copii cu spatii generoase atat pentru desfasurarea activitatilor de interior cat si pentru activitatile in aer liber.

Instructori

Instructorii sunt profesionisti in domeniile in care lucreaza si au experienta in lucrul cu copiii. Grupele sunt alcatuite din 6 – 8 copii care lucreaza pe parcursul atelierului sub supravegherea atenta a instructorului.

Varsta participantilor

Tabara este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani. Pe parcursul desfasurarii activitatilor, copiii sunt impartiti in grupe de copii cu varste foarte apropiate.

Cost

Costul de participare pentru fiecare copil este de 1.550 RON. Aceasta suma se reflecta in calitatea taberei si acopera costurile de transport (din si catre Bucuresti), cazare, masa, materiale, activitatile din tabara, consumabile, folosirea costumelor. Plata se poate face in numerar sau prin virament bancar.

Bagaj

Copiii trebuie sa fie pregatiti cu haine suficiente pentru o saptamana la munte:

  • medicamentele pe care le iau in mod obisnuit, daca este cazul
  • incaltaminte impermeabila (doua perechi)
  • o haina groasa pentru temperaturi mai scazute
  • pelerina de ploaie
  • prosop, sapun si periuta de dinti
  • sosete (cel putin cate o pereche pentru fiecare zi)
  • un rucsac mic pentru excursii in care sa poata incapea cel putin o pelerina de ploaie, o sticla cu apa si o gustare
  • adeverinta medicala eliberata de medicul de familie in care sa fie mentionate: copilul este apt pentru a participa in tabara si mentiuni speciale (afectiuni, tratamente, alergii specifice etc. - daca este cazul)


Date de contact
Daca doriti sa discutati cu unul dintre organizatori, va rugam sa sunati la 0725.22.33.96. http://www.tabara-medievala.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu