characters characters

Tabara Armonia

11 iunie 2014   

*Foto sursa: https://www.flickr.com/photos/diacimages/5475653060


Tabara Armonia este o tabara de dezvoltare personala cu ateliere interactive ce incurajaza autenticitatea, individualitatea, spontaneitatea.


1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
LOCATIE: Pensiunea  Craita, Valea Doftanei (www.craita.ro)
PERIOADA:  6-12 iulie 2014
DURATA: 7 zile, 6 nopti
PRET:  1070  lei (acest pret nu include transportul)
Componenta grupului: copii cu varste cuprinse intre  6-11 ani
Perioada de inscrieri: 1mai-15 iunie 2014


2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii?
Atelierul de inteligenta emotionala este un adevarat laborator de descoperire, transformare si crestere personala prin joc, miscare, desen, colaj, dramaterapie, metafora, meloterapie, dansterapie etc. Temele propuse sunt variate si adaptate nevoilor copilului.


Atelierul de  creatie  permite copiilor sa acorde o atentie speciala starii lor fizice si  emotionale formandu-si un comportament introspectiv, exprimandu-se prin culoare, pasteluri, lut...

Astfel, prin diferite tehnici, cu materiale diverse: pictura pe panza, pictura pe sticla , pictura pe lemn, plierea hartiei si fuzionarea culorilor, decoupage, impletirea firelor de lana pe suport de lemn, aplicare de cristale, mozaic copiii sunt incurajati  sa-si exprime creativitatea. Copiii traiesc o experienta de satisfactie autentica care le da un sentiment de incredere
 


„English Time”- Ore de Limba engleza
In fiecare zi clopotelul va suna pentru „English Time” unde, pe grupe de varsta, vom repeta si vom invata cuvinte si expresii din diferite arii tematice, punand accentul pe conversatie, jocuri de rol, cantece si mini prezentari filmate.


Stiinta distractiva
 
O tabara intr-un cadru natural reprezinta pentru micutii curiosi un mediu ideal de  observare a fenomenelor naturale. Vom  pune si vom raspunde la intrebari care sa ne ajute sa intelegem mai bine lumea fascinanta a plantelor, a animalelor, corpul uman si notiuni de baza de fizica si chimie intr-o maniera amuzanta si captivanta.


Atelierul „ Mini-Chef”
 
In cadrul atelierului vom vorbi despre mancarea sanatoasa, despre stiluri alimentare, piramida alimentelor.Vom invata sa ne raportam la o reteta si vom prepara impreuna gustari si deserturi delicioase!
 
Activitati recreative
•    jocuri si actitivitati in aer liber
•    drumetii
•     dans
•    activitati sportive
•    seri cu tematica  (seara de film, seara de carnaval, seara de povesti,  seara de dans,   seara folk)  

3. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei?
Iata cateva feed-back-uri directe de la parinti si copii:
"Mi-a placut foarte mult modul in care  reusiti sa comunicati cu copii in TOATE situatiile si rabdarea dvs. extraordinara."
"Abia asteapta sa mearga si anul viitor ".
" Mihai este foarte incantat. I-au placut mult activitatile si drumetiile. Abia asteapta sa mearga la anul."
 

4. De ce este benefic pentru copii sa participe la aceasta tabara?
Aceasta tabara ii ofera unui copil o oportunitate fantastica de crestere a autonomiei si a increderii in sine pentru ca:

  • Un copil are nevoie de ocazii in care sa ia decizii privind propria persona: cu ce se imbraca, cat simte nevoia sa manance, cu cine alege sa se joace, ce face in timpul liber
  • Un copil are nevoie sa-si asume responsabilitati: sa aiba grija de corpul sau, de obiectele personale, dar si sarcinile ce i se atribuie in activitatile de grup
  • Un copil are nevoie sa invete de la ceilalti copii regulile sociale: ce este acceptabil si ce nu, cum poate obtine ceea ce isi doreste, cum functioneaza sistemul de aliante, ce comportamente pot duce la marginalizare in cadrul grupului, strategiile de a-si face prieteni
  • Un copil are nevoie de ocazii de a-si creste stima de sine: de a deveni constient de unicitatea sa, de a realiza ca se poate descurca pe cont propriu in situatii noi, ca poate fi important in cadrul unei echipe, ca poate realiza creatii personale, unice.

5. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumnevoastra?  
-telefonati la 0724 390 913 / 0721 344 704
-scrieti la:
marieta_c74@yahoo.com
lidia_stamatin@yahoo.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu