characters characters

O tabara urbana de poveste

05 iunie 2014   

*Sursa foto:https://www.flickr.com/photos/34547181@N00/7223669166

Asociatia Da’ De Ce si Zeppelin Schule va invita la prima tabara urbana de vara interactiva din centrul Bucurestiului pentru copii cu varste intre 3 si 9 ani in perioada 23 iunie- 1 august, existand posibilitatea de a vainscrie pentru una sau mai multe din cele 6 saptamani.

 Pentru ca venirea verii nu inseamna ca trebuie sa ne oprim din explorat si pus intrebari, ne-am gandit sa facem acest lucru intr-o oaza bucuresteana in care gasim o frumoasa casa de patrimoniu si o gradina verde. Spatiul oferit de Zeppelin Schule este ideal pentru programe de joaca si miscare in gradina, pentru un pranz sanatos de la Bacania Veche si un somn odihnitor in camere inalte si racoroase. Programul unei zile care incepe la 9 si se termina la 17 va parea prea scurt pentru micutii exploratori. Desi gazdele acestui program au profil german, atelierele se vor tine in limba romana, parintii putand opta sa isi inscrie copiii fie la intreg programul de vara, fie la temele saptamanale. Pentru cei mai mici dintre copii, parintii pot opta sa-i insoteasca, beneficiind de o taxa diferita.

Da’ De Ce va asigura o echipa de educatori experimentati, veseli si, la randul lor, parinti de pusti. Programele educative vor imbina povesti despre obiecte, locuri, meserii cu ateliere practice de exersat creativitatea si manualitatea, pe primul loc ca importanta ramanand joaca. Fiecare saptamana a verii va avea o tema ce va fi declinata creativ in jocurile si activitatile fiecarei zile:

23 iunie- 27 iunie Teatru de hartie combinat cu Experimente de logica si fizica distractiva

30 iunie- 4 iulie Cinema (diafilme, experimente foto-video), Miscare creativa si improvizatie artistica, Ateliere de hainute si jucarii

7 iulie- 11 iulie Ateliere de realizare de carti ilustrate si Foclor pentru copii

14 iulie- 18 iulie Vizitarea muzeelor bucurestene si explorarea parcurilor si gradinilor

21 iulie- 25 iulie Lumea plantelor si Apicultura                                              

28 iulie- 1 august Land Art si Sculptura


Pentru detalii despre inscriere si taxe accesati www.asociatiadadece.ro/program/tabara-urbana/

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu