characters characters

Tabere de iarna la Miami

Propus de: SuntParinte.ro   |   05 decembrie 2013    |   305 vizualizări
Taberele de iarna organizate de Mirunette International Education in 2014 propun copiilor cu varsta intre 14 si 18 ani o destinatie exotica: Miami. Afli mai multe despre oferta lor in interviul de mai jos.

1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.

Mirunette International Education ofera tabere internationale in strainatate in tari cu traditie in invatamantul de calitate: Marea Britanie, Elvetia, Germania, Franta, Italia, Spania, SUA.  Pentru iarna 2014 am decis sa alegem un program de grup deosebit si o destinatie pe masura: tabara de grup Miami, SUA.
Este o propunere indrazneata si o alternativa la deja banala excursie la ski, in plus le oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si petrece vacanta de iarna pe plaja, la MIAMI!

Este al treilea an cand organizam aceasta tabara, iar feedbackul este unul exceptional atat de la copii, cat si de la insotitorii lor de grup. In plus, la Miami in perioada vacantei de iarna, in februarie, temperaturile sunt ridicate, apa are si peste 22 grade, deci ne asteptam ca participantii sa se intoarca in tara nu numai relaxati dupa vacanta, dar si bronzati si in plus avand perfectionate cunostintele de limba engleza.

Programul de doua saptamani se desfasoara in februarie 2014 si se adreseaza in principal tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Este o tabara inedita, cu o locatie foarte frumoasa, participantii fiind cazati la un hotel de 4*. Personalul local este primitor si grijuliu, activitatile sunt inedite, iar programul de vizite si excursii este cu adevarat de exceptie!
Tabara la Miami este alegerea perfecta pentru motivarea si stimularea tinerilor, fiind si educativa datorita cursurilor de limba engleza predate de profesori vorbitori nativi.

Tariful acestei tabere internationale este de 2450 USD si include cazarea la Embassy Suites Hotel de 4****,  3 mese / zi, cursurile de limba engleza, excursiile incluse in program, supravegherea 24h din 24, activitatile recreative si de dezvoltare personala: dansuri, sporturi, arts & crafts, karaoke, seri tematice, transfer aeroport-hotel-aeroport, insotitor de grup din Romania.

Deja am dat startul inscrierilor la acest program si avem pe lista primii inscrisi. Grupul se contureaza frumos, iar locurile disponibile se diminueaza pe zi ce trece, motiv pentru care recomandam ca inscrierile sa se faca cat mai curand, pana cel tarziu 15 Decembrie 2013.

Tabere de iarna la Miami2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de iarna?
Copiii au in program activitati de dupa-amiaza si seara precum: Dance Party, Disco night, bowling, Movie night, volei pe plaja, shopping, etc
Totodata pe parcursul celor 2 saptamani vor avea ocazia sa cunoasca cat mai bine atat Miami, cat si imprejurimile, in cadrul celor trei excursii de o zi intreaga precum: Miami & Biscayne Bay Cruise, Sawgrass Mills Shopping Mall, Key West etc. si sase excursii de o jumatate de zi cum ar fi: Miami South Beach, Canal Cruise, Palm Beach, Boca Raton, Aventura Mall, Everglades, etc.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii?  
Fiind vorba de o tabara pentru tineri, ne bucuram sa nu limitam in niciun fel dorinta lor de participa la astfel de programe exotice de iarna. Ce trebuie sa contina bagajul pentru doua saptamani de super vacanta de iarna? Cu siguranta, fiecare parinte stie deja! Nu uitati costumele de baie si ochelarii de soare.

4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Organizam acesta tabara din 2012, in mai multe serii, iar feedback-ul parintilor, al group leaderilor, dar mai ales al tinerilor este uimitor:
“Asa cum orice poveste frumoasa are un sfarsit, si sejurul nostru in Florida s-a incheiat. Am invatat multe, ne-am delectat cu peisaje minunate, ne-am scaldat in valurile calde ale Atlanticului, am vizitat locuri impresionante, a fost minunat!
Lectiile de engleza au fost foarte apreciate, cu profesori dedicati.
Hotelul este foarte bun, cu piscina si cascade, cu pesti exotici si papagali. Luam micul dejun in fiecare dimineata langa plante tropicale, in susurul cascadelor.
In excursii am invatat despre trecutul zbuciumat al acestei zone si cum s-a ajuns la luxul de acum. Toti copiii isi doresc sa vina din nou in tabara Mirunette!” (elev - Florida, SUA, 2013)

5. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Mirunette International Education ofera consultanta gratuita tuturor celor care doresc sa participe in tabara de la Miami si nu numai, pe intreg parcursul de aplicare, dar si de desfasurare.
Parintii, dar si profesorii de limba engleza ne pot contacta prin telefon ori e-mail, sau chiar direct, la sediul nostru din Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39, Sector 3, Bucuresti.
Numar de telefon: 021.210.16.02 sau 0723.606.633.
E-mail: office@mirunette.ro
Web: www.mirunette.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu