characters characters

Scoala de vara Little London 2013

Propus de: SuntParinte.ro   |   27 mai 2013    |   799 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Scoala de Vara Little London este un format distractiv pentru copii de la 2 la 7 ani, bazat pe conceptul de “explorare”, care le da copiilor posibilitatea sa se joace, sa creeze, sa faca mult sport si chiar sa invete intr-un mod distractiv.  La Scoala de Vara se pot inscrie atat elevii din gradinita si scoala Little London, cat si cei din afara scolii.

Scoala de vara Little London se organizeaza in cadrul scolii Little London Arcul de Triumf, intre 8 iulie si 9 august 2013, de luni pana vineri, pentru copii cu varsta intre 2 si 7 ani. Scoala de vara ofera o experienta de invatare bazata pe conceptul de explorare. Copiii vor explora in fieare saptamana o noua tema de cunoastere, prin simturile lor, prin mintea si corpurile lor, atat in activitati de interior, cat si in activitati de exterior.

Copiii vor avea ocazia sa experimenteze o multime de activitati de arta si indemanare, cu materiale variate (textile, hartie, plastic, lemn, plastilina etc.), dar si sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare in limba engleza, sa inteleaga notiuni de matematica si stiinte si sa participe la activitati de dezvoltare personala.

De asemenea, sunt organizate activitati de dans si fitness pentru copii, iar copiii pasionati de sporturi pot participa la optionalele de tenis si inot.

Activitatile se vor desfasura in limba engleza, coordonatorii oferind sprijin copiilor care inca nu au suficiente notiuni de limba engleza.

Pentru inscriere, parintii interesati de program trebuie sa realizeze pasii urmatori:

1.    Completarea formularului de inscriere si trimiterea lui la adresa ana.arsenie@littlelondon.ro pana pe 30 mai. Inscrierile se fac in ordinea primirii lor.
2.    Plata a cel putin 50% din taxe pana pe 14 iunie. Aceasta suma nu este rambursabila.
3.    Achitarea restului din taxa scolii de vara pana la data de incepere.
4.    Prezentarea unui aviz medical care confirma ca starea de sanatate a copilului ii permite acestuia sa participe la activitati sportive, creative si educationale.

Mai multe informatii despre Scoala de Vara Little London gasesti aici: http://www.littlelondon.ro/gradinita/summer-school-2013/

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu