characters characters

Vacanta de vara pe placul tau!

Propus de: SuntParinte.ro   |   24 mai 2013    |   944 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Programul pentru copii Vacanta de vara pe placul tau! Ii asteapta pe micutii intre 1, 8 si 11 ani cu activitati educative si distractive, pentru amintiri de neuitat in aceasta vara. Socializare, dezvoltarea limbajului, competente intr-o limba straina sunt doar cateva dintre avantajele promise de acest program. Citeste mai departe pentru a afla mai multe detalii.

1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de scoli de vara.

Programul Vacanta de vara pe placul tau! se vor desfasura in sediul Gradinitei Bambi, din strada Ghe. Dem Teodorescu, nr. 16 Bis, sector 3, Bucuresti
In functie de tipul si durata programului ales, preturile pentru o saptamana de scoala de vara sunt cuprinse intre 75 si 125 Euro. Acestora pot fi adaugate costuri suplimentare pentru cursurile de dans (20 Euro/saptamana) si inot (55 Euro/saptamana).

Perioada de desfasurare:
1 iulie – 2 august 2013
Inscrierile pot fi facute oricand in aceasta perioada, in functie de locurile disponibile, pe baza unei taxe fixe de inscriere de 100 Ron pentru o saptamana (taxa ce urmeaza a fi scazuta din plata aferenta saptamanii de scoala de vara). Cei care achita taxa de inscriere pana la 31 mai beneficiaza de un discount de 10% din pretul total. De asemenea, cei care achita pana la  15 iunie beneficiaza de o reducere de 5%.

In cadrul programului Vacanta de vara pe placul tau! se vor desfasura  activitati variate, adecvate copiilor cu varste intre 1,8-3 ani (Program de adaptare sau FasTrack Explorers) si 3- 10/11 ani (Program intensiv de invatare a limbii engleze, FasTracKids Summer Camp, Invatare pe baza de proiect, Micul modelist). Copiii vor fi inscrisi in grupe relativ omogene din punct de vedere al varstei, iar programele si activitatile pentru fiecare curs in parte sunt pregatite astfel incat sa raspunda nevoilor adecvate varstei, cunostintelor si intereselor copiilor.

2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta scoala de vara?
In economia fiecarei zile, activitatile linistite sunt combinate cu activitati dinamice, activitatile din domeniile unde achizitiile cognitive sunt principale se imbina cu cele din domeniul estetic-creativ. Pe parcursul vacantei se urmareste ca, prin joc, cei mici sa-si exerseze cunostintele si abilitatile in activitati inedite precum cele de gatit, imprimarea pe haine, pictura pe suporturi variate, experimente sau punerea in scena a povestilor indragite. Competentele academice precum scrisul, cititul sau socotitul sunt consolidate, de asemenea, prin joc. Ne dorim ca, prin participarea la programul nostru, cei mici sa se simta bine, sa-si descopere afinitati si sa lege prietenii.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)

Cei mici au nevoie de hainute comode, pe care sa nu se teama sa le murdareasca in timpul activitatilor de arta, de gatit sau in timpul jocurilor desfasurate in curtea gradinitei si de un rucsac in care sa aiba un rand de haine de schimb. In cazul in care optati pentru cursul de inot, copiii vor avea nevoie de echipament complet, intr-un rucsac separat etichetat cu numele copilului, constand in: halat de baie, papuci, slip, ochelari de inot.

4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale scolii organizate de dv.?
Vacanta de vara pe placul tau! aflata la cea de-a patra editie in acest an a fost o experienta extraordinara pentru toti participantii. Copiii au fost incantati de diversitatea temelor propuse, de atmosfera de vacanta creata prin intermediul acestora si s-au distrat alaturi de colegi noi. Au legat prietenii si si-au dorit sa revina in fiecare pentru a petrece vacanta de vara alaturi de noi.
In acelasi timp, parintii au fost linistiti, stiind ca cei mici se afla intr-un loc in care siguranta copiilor este primordiala, unde copiii invata intr-un mod distractiv si abordeaza teme speciale, care nu sunt cuprinse in curriculumul niciunei alte institutii.

5. Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o scoala de vara?
Din experienta de pana acum, consideram ca parintii au nevoie de un program in care sa ii antreneze pe copii, in timpul in care celelalte institutii de invatamant sunt in vacanta. Dar nu este suficient, au nevoie de o institutie unde copilul este elementul central, unde personalul este pregatit in permaneta sa raspunda nevoilor copilului, unde toata lumea acorda atentie calitatii, de la programa si materiale, la aspectele referitoare la masa si igiena. In plus, parintii isi doresc ca cei mici sa invete intr-o maniera distractiva si sa vina cu placere la noi in fiecare zi.

6. De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la scoala de vara organizata de dvs.?
Programul nostru de vara propune copiilor experiente de invatare atractive in domenii foarte diferite, pe durata a cate 5 zile. In functie de tipul de program ales, precum si in functie de varsta copilului, cunostintele si aptitudinile dezvoltate sunt diferite, insa toate programele pun accent pe cateva competente esentiale: socializare, dezvoltarea limbajului, aptitudini si competente ligvistice in limba materna/limba straina, competente de limbaj (scris si citit), competente de rezolvare de probleme, aptitudini si competente tehnologice, aptitudini si competente matematice.

7. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Parintii pot primi mai multe informatii telefonic, apeland unul dintre urmatoarele numere de telefon: 021 327 32 56; 031 710 29 27 ; 031 710 29 28; 0744 203 828; 0740 550 550 sau pe email, solicitand o oferta la: office@bambistepbystep.ro sau officeftk@stepbystep.ro. Mai mult, ii asteptam pe parinti sa ne viziteze, programand o intalnire la unul dintre numerele de telefon de mai sus.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu