characters characters

Happy Camps: Tabere de iarna pentru copii

Propus de: SuntParinte.ro   |   04 decembrie 2013    |   346 vizualizări
Taberele Happy Camps pentru copii vor fi organizate in aceasta iarna in Poiana Brasov, la o vila de 4**** aflata la baza partiei Bradu si la pensiunea Pasul Schiorilor***Azuga. Aceasta este pensiunea ideala pentru tabere si excursii pentru copii datorita locatiei, amplasarii, spatiilor interioare generoase, numarul optim de camere (vila se rezerva in intregime si exclusivitate grupului de copii si insotitori), preparate proaspete, sanatoase si organizate dupa principiile clientului, ceea ce confera un grad de siguranta ridicat pentru copii. Afla mai multe despre taberele organizate de Happy Camps in randurile urmatoare.

Perioadele in care sunt organizate taberele
1. Tabara de ski Poiana Brasov – Happy Ski Camps Poiana Brasov  se desfasoara in perioada 19 -23 Decembrie si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani.

Dintre activitati: Doua sesiuni de Ski  4 ore/zi

Activitatii indoor: jocuri indoor, ateliere de handcraft (desen, quilling, tehnica servetelului, confectionare bijuterii etc), karaoke,”Seara talentelor”, Carnaval,  si outdoor: sanius, patinaj, “Marea bulgareala”, modelaj in zapada, cazemate, concursuri Serbarile Zapezii, si multe surprize.

Tarif*: 1.490 lei

2. Tabara de ski Pasul Schiorilor***Azuga – Happy Ski Camps Azuga  se desfasoara in perioada 10 -15 Februarie 2014 si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani (prescolari si elevi ai claselor primare).

Dintre activitati: Doua sesiuni de Ski  4 ore/zi

Activitatii indoor: jocuri indoor, ateliere de handcraft (desen, quilling, tehnica servetelului, confectionare bijuterii etc), karaoke,”Seara talentelor”, Carnaval,  si outdoor: sanius, patinaj, “Marea bulgareala”, tubbing, modelaj in zapada, cazemate, concursuri Serbarile Zapezii, foc de tabara, si multe surprize.

Tarif*: 1.400 lei


Meniu: foarte variat si preparat atent si cu multa dragoste pentru copii de doua doamne pricepute si pasionate de arta culinara. (Veti primi meniul zilnic imediat dupa inscriere)
Mic Dejun - bufet suedez compus din: lapte, ceai, cereale, sunca Sisi, cascaval, telemea, branza topita, oua, salam, rosii, ardei, castraveti, unt, gem, paine.

Pranz: supa/ciorba; fel principal (snitel din piept de pui, frigarui, gratar de porc, pulpe de pui) cu diverse garnituri; desert: prajituri, inghetata etc.

Cina: paste diverse, lasagna sau alte produse in alternanta cu cele propuse pentru pranz.

Gustarile sunt dedicate in special fructelor sau iaurturilor cu fructe; prajiturilor facute in casa.
Daca un copil prefera sa serveasca altceva decat ceea ce s-a pregatit la pranz/cina, primeste ce doreste mai mult.
Platourile sunt asezate pe mese, iar ei se servesc cat doresc, fara restrictii si portii!

Tariful cuprinde:
  • Cazare, trei mese si o gustare pe zi
  • Un supraveghetor/animator la o grupa de 6 copii
  • Ateliere handcraft si produsele realizate de ei
  • Apa si ceai non-stop
  • DVD cu imagini filmate din timpul taberei

Discount-uri: fratii, participanti la tabara, beneficiaza de 10% reducere.
Participantii la a doua tabara Happy Camps in 2013, beneficiaza de 10% reducere.

Garantie 100%! Daca din diverse motive: dor exagerat de casa, indispozitie totala pe parcursul a catorva zile, etc, garantam returnarea contravalorii zilelor de tabara neefectuate.

Inscrierile se fac pana la data de 10 Decembrie, prin completarea fisei de inscriere si achitarea avansului de 30%. Diferenta, se achita cel mai tarziu la sosirea la pensiune.

Echipamentul necesar este cel specific unei tabere de ski. Parintii vor primi lista bagajului imediat dupa inscriere.

Happy Camps s-a nascut de curand din dorinta de a oferi copiilor sansa de a-si dezvolta abilitatile de comunicare, de invatare si pe cele de relationare, intr-un décor natural si un mediu sigur, adecvat varstei lor. Se adreseaza oricarui copil, indiferent de varsta si nivelul lui de pregatire (poate fi incepator in tainele muntelui si schi-ului sau poate avea o vasta experienta). Scopul taberelor nu este atingerea unei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin intr-o atmosfera deosebita si in conditii de siguranta, socializarea cu ceilalti participanti la tabara, aprecierea mediului inconjurator si cunoasterea zonei unde se desfasoara tabara.

Instructorii/animatorii taberelor noastre sunt atestati ISIA,  foarte bine pregatiti si au o experienta bogata de lucru cu copiii. Combinand pasiunea lor pentru copii si cea pentru natura, coordoneaza intreaga activitate outdoor a taberelor Happy Camps.

Prima tabara organizata de noi a fost o experienta total inedita si a avut un rol de testare. Am pus atat de mult suflet, minte si resurse ca, la final, parintii si copiii ne-au cerut inca o tabara... si inca una...

Parintii interesati pot afla mai multe detalii la 0723387350, tabere@happycamps.ro, Cristina Sasu.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu