characters characters

Tumba: Tabere de iarna pentru copii

Propus de: SuntParinte.ro   |   06 decembrie 2013    |   543 vizualizări
Taberele de iarna organizate in 2014 de Tumba se desfasoara in Poiana Brasov si ofera copiilor cu varsta intre 6 si 15 ani ocazia de a face cursuri de schi si snowboard si de a se bucura de vacanta sub supravegherea unor organizatori cu experienta. Afla mai multe despre taberele Tumba citind mai departe.

1.Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
 
Oferta Tumba pentru vacanta de iarna 2014 cuprinde tabere de schi si snowboard care se desfasoara in Poiana Brasov.
Cele 3 perioade in care organizam aceste tabere sunt 2-7 ianuarie, 31 ianuarie – 5 februarie si 5-10 februarie 2014.
Preturile variaza intre 1300 lei si 1400 lei, se aplica reduceri pentru copiii care au mai participat la taberele Tumba si pentru frati. Acest pret include cazare si masa in vile, in Poiana Brasov, la 50 m de partii si instalatiile de cablu, cursul de schi sau snowboard 4 ore/zi cu instructori autorizati, programul in afara cursului, supraveghere, animatie, dvd, diploma de participare. La acest tarif se adauga transportul pe cablu pentru copil pentru perioada de tabara, inchirierea echipamentului de schi si transportul la/de la locatia de cazare din Poiana Brasov.

Copiii care participa la taberele Tumba au intre 6 si 15 ani, iar perioada de inscrieri se termina in momentul in care s-au ocupat toate locurile.
 
Tumba: Tabere de iarna pentru copii2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de iarna?

Copiii vor participa la cursul de schi sau snowboard, acesta dureaza 4 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Ei sunt impartiti in grupe in functie de nivelul lor, grupele sunt formate din 5-6 schiori/boarderi. In afara de aceasta vom merge impreuna la sanius, la patinoar, la piscina Paradisul Acvatic, vom petrece cat mai mult timp in aer liber, vom organiza concursuri, jocuri de cabana, seri distractive, petrecere in interior.   

      
3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)

Nu este necesar ca participantii care se inscriu in tabara sa stie sa schieze sau sa mearga cu placa. Fiecare copil are nevoie de un costum de schi, manusi impermeabile, bocanci cu talpa antiderapanta, ochelari si casca de schi. Echipamentul de schi/snowboard (schiuri, bete, clapari sau boots si snowboard) poate fi inchiriat contracost.

4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?

Citam din comentariile scrise de parinti pe site-ul nostru tumba.ro:
Am numarat de cate ori am fost noi cu cu voi in tabara: o data in tabara de creatie, de 4 ori in cea de ski si o data in cea de echitatie si la vara sigur venim in tabara de biciclete. Multumim pentru tot si mai ales pentru ca asa cum spune Mustafa in tabara trebuie "doar joaca"! Copii nostrii sunt indragostiti iremediabili de taberele voastre si noi de saptamanile in care nu mai avem grija lor stiind ca sunt pe maini bune. Cu drag, Flavia, mama lui Andrei si Alex
Buna ziua, va scriu pentru a va multumi pentru tabara de snowboard din care s-a intors fiul meu. A fost o experienta foarte frumoasa pentru el, dar si pentru noi faptul ca a reusit sa-si gaseasca o pasiune pentru un sport de iarna. Asteapta cu nerabdare urmatoarea tabara, motiv pentru care va rugam frumos sa ne tineti la curent daca mai pregatiti ceva in viitor (chiar si de week-end pentru ca acum auzim numai intrebari despre cand mai merge cu placa in Poiana...). Un parinte

5.    Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Parintii interesati de oferta Tumba ne pot contacta la telefon 0722.246.192, prin email la office@tumba.ro sau prin intermediul site-ului nostru www.tumba.ro, persoana de contact Ana Manitiu Ozmen, Managing Partner Tumba SRL.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu