characters characters

Scoala de vara Amadeus 2013

Propus de: SuntParinte.ro   |   24 mai 2013    |   1162 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Scoala de vara Amadeus asteapta in perioada verii copii cu varste intre 6 si 12 ani cu programe adaptate nevoilor si preferintelor acestora. Sport in aer liber, tabere la munte, cursuri de sah sau de limbi straine sunt cateva dintre activitatile care pot face vara copilului tau mai interesanta si mai distractiva. Afla mai multe despre scoala de vara Amadeus in randurile care urmeaza.

1.Descrieti-ne oferta dumneavoastra de scoli de vara.
Scoala de vara pentru copii Amadeus este deschisa in perioada 24 iunie - 9 septembrie 2013. Programul se desfasoara zilnic, de luni pana vineri, intre orele 08:00 - 19:00. Activitatile se desfasoara la sediul nostru din strada Amidonului, Nr.2, Bucuresti, sector 2, in complexul sportiv Tei si in complexul sportiv Dinamo - cursurile de inot.

Deviza sub care ne desfasuram activitatea la scoala de vara este "Vacanta cum era odata": incercam sa le asiguram copiilor o vacanta plina de soare, de prieteni si de joaca "pe afara".

Inscrierile copiilor la la scoala de vara se fac incepand cu data de 15 mai 2013. Varsta potrivita pentru activitatile noastre este 6-12 ani.

Preturile pentru cursurile de vara sunt:
- Program normal (08:00-17:00) - pachet lunar: 850 lei
- Program normal (08:00-17:00) - pachet saptamanal: 270 lei
- Program prelungit (08:00-19:00) - pachet lunar: 950 lei
- Program prelungit (08:00-19:00) - pachet saptamanal: 300 lei

2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta scoala de vara?
Nu dorim sa reducem in niciun fel activitatile in aer liber din anii trecuti, dar am constatat ca e mai bine sa "organizam" un pic aceste activitati :)

Asa ca propunerile noastre sunt urmatoarele:
- cursuri de baschet in aer liber
- cursuri de inot la bazinul Dinamo
- cursuri de tenis in complexul sportiv Tei

La aceste activitati in aer liber se adauga doua tabere organizate la munte, in zona Campulung - Voina, o zona extrem de frumoasa si foarte linistita. O tabara va fi la sfarsitul lunii iunie, iar alta in luna august. Avem rezervata o cabana doar pentru noi, unde se va gati ca la mama acasa :)

Alte cursuri pe care le organizam la sediul nostru:
- cursuri de sah
- cursuri de bricolaj
- cursuri de engleza si germana

Evident ca toate aceste activitati si tabele sunt optionale. In afara cursurilor optionale,
copiii petrec mult timp in aer liber in cadrul complexului sportiv Tei: joaca fotbal, baschet, se joaca pur si simplu unii cu ceilalti, invata chiar sa pescuiasca! Cand sunt "acasa", copiii citesc, privesc filme, joaca tenis de masa sau au mici cursuri de arta culinara. Nu e uitata nici activitatea scolara: copiii au zilnic cate o ora de recapitulare a materiei scolare.
Si, nu in cele din urma, o sa organizam competitiile deja traditionale: Cupa Amadeus la sah, fotbal si baschet.
 
3.Ce fel de competente au instructorii care deruleaza programul?
In privinta cursurilor de baschet colaboram cu antrenori de baschet pentru copii de la cateva cluburi din Bucuresti, antrenori care au rezultate bune la competitiile nationale pentru copii.
Cursurile de inot sunt coordonate de antrenori la clubul Dinamo, iar cursurile de tenis de camp de instructori din cadrul complexului sportiv Tei.
Cu fiecare dintre acesti antrenori colaboram de aproximativ 3 ani.
In privinta activitatilor de zi cu zi, ne bazam pe echipa care asigura si serviciile de after/school din timpul anului scolar, plus o profesoara de sport care o sa fie colaboratoare noastra pe durata verii.

4. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)
Nu, nu exista conditii speciale. Dupa cum am spus, sa fie copii intre 6 si 12 ani.

5. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale scolii de vara organizate de dv.?
Parintii au fost foarte multumiti de faptul ca petrecem cu copiii foarte mult timp in aer liber. Un parinte chiar ne-a marturisit: "Cand am venit aici, copilul era palid si nu avea  pofta de mancare. Dupa cateva saptamani are culoare in obraji si este ars de soare."

6. Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o scoala de vara?
In general parintii doresc pentru copiii lor un mediu prietenos si sigur, unde copiii sa invete lucruri noi si sa isi faca prieteni.

7. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Ne pot contacta la telefon 0723 44 83 07 sau pe email la adresa office@amadeus-afterschool.ro. Mai multe informatii se pot obtine si vizitand site-ul nostru: www.amadeus-afterschool.ro

8. De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la scoala de vara organizata de dvs.?
Pentru copil: pentru a isi face prieteni noi, pentru a invata lucruri noi, pentru a se distra. Pentru parinte: pentru a avea copilul pe perioada verii intr-un mediu prietenos si sigur, plin de alti copii de aceiasi varsta.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu