characters characters

Scoala de vara "Cei trei muschetari" 2013

Propus de: SuntParinte.ro   |   23 mai 2013    |   1565 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

In vara anului 2013, copiii pasionati de astronomie, arta, fotbal si timp petrecut in aer liber pot profita de programele organizate de Cei trei muschetari. Pe toata perioada vacantei, parintii isi pot inscrie copiii la o scoala de vara care imbina miscarea, activitatile educative si miscarea pentru a profita la maxim de vara si pentru a oferi copiilor amintiri frumoase.

1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de scoli de vara.
Scoala de vara "Cei trei muschetari" se desfasoara timp de 12 saptamani fara intrerupere, pe toata perioada vacantei de vara (25 iunie-13 septembrie).
Pachetele de activitati sunt structurate pe saptamani cu pretul fix de 275 lei + 15 lei/zi masa (mic dejun, pranz, gustare).
Sunt incluse excursii de aventuri in natura de 1 zi, piscina, cursuri si ateliere extrem de variate, jocuri si concursuri care de care mai atractive.
Exista doua grupe de varsta: 6-8 ani si 9-12 ani si pentru fiecare grupa locurile sunt limitate la 20.

2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta scoala de vara?
•    excursii de 1 zi in natura: amplasam corturi, construim adaposturi in natura, "oul zburator", tiroliana, mountain-bike, activitati specifice cercetasilor, aventura park, treasure hunt, plimbare prin parcul national de la Comana, echitatie, tenis, baschet, fotbal si multa joaca la Acacia Village, vizitam trenurile de epoca de la Mogosoaia, picnic, concurs de zmee etc.
•    inotam si ne jucam la piscina in fiecare zi de luni la Militari Residence Spa  
•    machete 3D cu Micul Modelist  
•    astronomie la Observatorul Astronomic al Asociatiei Urania  
•    pictura pe ceramica cu Atelierul Made by You
•    academia de magie cu magicianul Robert Toma de la "Romanii au talent"
•    workshop-uri interactive prin muzee cu "Caravana Muzeelor" organizata de Globalmindscape
•    ateliere culinare
•    Atelierul de rochite - invatam sa croim si sa coasem la masina de cusut electrica
•    ateliere de arta: pictura pe sticla, pictura pe lemn, pictura murala, grafitti, margele si bratari, modelaj in lut
•    bowling, filme 3D si Lasermaxx
•    fotbal, badmington, inot, role, skateboard
•    concursuri pe echipe si multa, multa joaca in aer liber.

3. Ce fel de competente au instructorii care deruleaza programul?
Partenerii nostri pentru toate atelierele sunt specialisti in programe pentru copii in domeniile respective (machete, astronomie, pictura pe ceramica, magie, workshop-uri in muzee etc). Instructorii personali, cei care supravegheaza permanent copiii sunt pedagogi, profesori de sport si arta, personal specializat pentru prepararea, servirea mesei si transport copii.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)
In zilele de luni mergem la piscina si copiii trebuie sa aiba echipament de inot si plaja, iar in zilele de joi mergem in excursie si sunt  necesare imbracaminte si incaltaminte sport (tricourile si sepcutele sunt asigurate de Cei Trei Muschetari). In zilele cand mergem in parc avem nevoie de role, skate-uri, trotinete, etc.
   
4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale scolii de vara organizate de dv.?
Atat feedback-ul copiilor, cat si cel al parintilor au fost: "Excelent!" si "Asteptam cu nerabdare urmatoarea vacanta!". Copiii au fost atat de incantati de toate activitatile (care au fost organizate bazandu-ne chiar pe sugestiile lor) incat ar fi vrut sa ramana non-stop la after school! Parintii au fost fericiti vazandu-si copiii ca se joaca in aer liber, cu alti copii de varsta lor, ca au lasat pentru un timp calculatorul, tableta, PSP-ul deoparte si au prins culoare in obraji si chef de viata! Majoritatea ne-au declarat in fiecare dimineata "Ce as vrea sa mai fiu si eu copil, sa raman aici toata ziua si...sa nu ma duc la serviciu!". Feedback-ul legat de costuri a fost unul foarte bun, toti parintii recunoscand ca nu ar fi reusit, in mod individual sa faca atatea activitati+masa+transport incadrandu-se intr-o suma rezonabila!

5. Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o tabara/scoala de vara?
Activitati in aer liber, socializare (nu virtuala!), sport, ateliere de arta, tehnice, practice. Isi doresc pentru copiii lor sa lege prietenii, sa invete stie sa se comporte in echipa, sa participe la concursuri unde sa invete sa castige, dar si sa piarda cu fruntea sus.

6. De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la tabara/scoala de vara organizata de dvs.?
In general, atat copiii cat si parintii isi doresc pentru vacanta alte activitati decat cele din timpul anului, lucruri inedite, multa distractie, voie buna si chef de viata! Acestea sunt lucrurile pe care le oferim noi!

7. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Direct, la telefon 0724.384.924 sau pe mail la adresa trei_muschetari@yahoo.com
Informatiile generale despre programul fiecarei saptamani de vacanta se afla pe site la http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/activitati-extra

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    C.Wichman    28.05.2013 - 07:13
    Pentru noi Scoala de vara la Cei Trei Muschetari ci a reprezentat dezvoltare, creativitate, prietenii cu copii minunati, si nu in ultimul rand distractie pe cinste.
  • Utilizator Anonim
    B.Popa    26.05.2013 - 18:03
    Am fost foarte multumiti,program complet,complex si atentie acordata copiilor nostri.
    Felicitari!
    B.Popa
  • Utilizator Anonim
    Rodica Sigheti    24.05.2013 - 07:50
    Din experienta noastra, parinte si copil, este cel mai interesant loc in care un copil isi poate petrece vacanta atunci cand parintii nu au concediu toata vara.In 2012 programul a fost divers si complet, ca si cel prezentat pentru anul acesta.Personalul este calificat si foarte atent cu fiecare copil in parte.Noi am fost foarte multumiti anul trecut iar anul acesta vom repeta experienta.Felicitari Doamnei Corina pentru idei, implicare si realizari.Asta se intampla cand oamenii iubesc ceeace fac.