characters characters

Tabara de Ski, Ceai Cald si Veselie

Propus de: SuntParinte.ro   |   05 decembrie 2013    |   307 vizualizări
Copiii se bucura cel mai bine de iarna atunci cand se bucura de zapada. Ce mod mai bun de a face asta decat intr-o tabara de schi in care veselia este la ea acasa? Citeste despre Tabara de Ski, Ceai cald si Veselie si afla daca este tabara potrivita pentru copilul tau.


Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
Programul nostru de iarna este denumit generic Tabara de Ski, Ceai Cald si Veselie si se va desfasura in Paraul Rece - Predeal. Partia de schi este doar la cateva minute de hotelul in care vom fi cazati (Hotel Piatra Craiului si/sau Hotel Paraul Rece), gazdele noastre sunt ospitaliere si zambitoare, iar echipa de instructori are o experienta de peste cinci ani in derularea de programe pentru copii (atat programe de iarna, cat si de vara)

Perioadele de desfasurare sunt:
•    2-7 ianuarie 2014
•    31 ianuarie-5 februarie 2014
•    5-10 februarie 2014
Pretul unui modul de tabara este 1278 lei/participant. Acesta nu include transportul la si de la locatia taberei, costul echipamentului de inchiriat (daca participantii nu au echipament propriu) si costul transportului pe cablu.

Perioada de inscrieri este in desfasurare si se incheie in momentul in care se epuizeaza locurile disponibile dupa principiul "primul venit, primul servit".

Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii?
•    trebuie sa aiba varste intre 8 si 16 ani.
•    pentru a participa la programele pe partie este esential sa aiba casca pentru ski sau snowboard. (Din motive de siguranta si igiena, le recomandam participantilor sa vina cu castile proprii si cu imbracaminte adecvata pentru partie.)

Tabara de Ski, Ceai Cald si Veselie Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de iarna?
Fiecare zi in Tabara de Ski, Ceai Cald si Veselie este una speciala pentru ca petrecem mult timp pe partie, ne jucam, invatam lucruri noi si ne facem prieteni. Programul cuprinde in prima parte a zilei doua sesiuni de ski/snowboard de aproximativ o ora si jumatate (separate printr-o pauza in care copiii primesc o gustare si ceai cald) si inca o sesiune dupa masa, urmata de odihna de pranz. In perioadele in care copiii nu sunt pe partie, echipa de instructori si traineri are pregatite pentru ei programe recreativ-educative de interior, care cuprind activitati de stimulare a creativitatii, jocuri si exercitii cu rol de invatare, proiectii video, petreceri tematice. Activitatile sunt combinate astfel incat copiii sa nu resimta oboseala, sa fie veseli si sa se bucure de vacanta.

Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Mai jos gasiti cateva impresii de la participantii din programele anterioare:
"Mi-a placut in Tabara de schi pentru ca am schiat, m-am distrat, am facut igloo-uri, foc de tabara si mi-am facut prieteni noi. Imi vine sa plang pentru ca trebuie sa plec din tabara." (Otilia Birisu – Brasov)

"In Tabara de schi am invatat sa schiez foarte bine, cu viteza si sa cobor o partie uriasa. Mi-am facut multi prieteni din diferite orase: Brasov, Craiova, Bucuresti. Mi-a placut mancarea! Peisajul a fost foarte linistitor, iar muntii au avut un aer sanatos!" (Nica Miruna – Bucuresti)

“Va multumim pentru efortul depus si rabdarea pe care ati avut-o cu copiii si asteptam cu drag vacanta viitoare. Ne-a placut foarte mult modul de abordare a copiilor si stilul de lucru. Spor la treaba pentru anii urmatori!” (Cucuta Gabriela – mama lui Petru)

“O idee deosebita, un loc ideal. O experienta instructiva si distractiva pentru copiii nostri. Sigur vor reveni in aceasta tabara.” (Silviu Dorobantu – tatal lui Codrin si Mircea)

Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Mai multe detalii despre tabara si modalitatea de inscriere in program la: www.tabaraski.ro si la tel. 0746 25 25 05.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu