characters characters

Simularea examenului de Bacalaureat 2024. Calendarul probelor

05 februarie 2024    |   155 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Cand se desfasoara simularea examenului de Bacalaureat in acest an.

Calendar simulare Bacalaureat 2024


Informatii organizatorice

Probele incep la ora 9:00, moment in care, in fiecare sala, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor in sali este permis pana la ora 8:30.

Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de doua ore (pentru elevii de clasa a VIII-a), respectiv trei ore (pentru elevii din clasele terminale de liceu) - din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fiecarui elev.

La prima proba sustinuta, elevilor le vor fi distribuite, pe baza de semnatura de primire, codurile individuale care inlocuiesc numele si prenumele. Pe baza acestor coduri vor afla ulterior rezultatele obtinute.

Comunicarea rezultatelor se face anonimizat, utilizandu-se codurile individuale care inlocuiesc numele si prenumele candidatilor.

Probe scrise simulare examen bacalaureat: limba si literatura romana, limba si literatura materna (pentru elevii de la toate filierele, profilurile si specializarile care au urmat studiile liceale într-o limba a minoritatilor nationale), matematica, istorie, fizica, chimie, biologie, informatica, geografie, logica, argumentare si comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

Subiecte

Subiectele sunt elaborate pe baza continuturilor si competentelor asociate acestora, conform programelor.

Listele continuturilor pentru simularea EN VIII, respectiv a probelor scrise din cadrul examenului national de bacalaureat în acest scolar sunt disponibile aici.

Obiectivele simularii

  • familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen real
  • optimizarea rezultatelor obtinute de catre elevii din învatamantul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale

Sursa imagine si text: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu