characters characters

“Primeste mingea de la Horia Tecau!”, campanie in librarii pentru micii cititori

16 februarie 2017    |   537 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Primeste mingea de la Horia TecauIntre 15 si 28 februarie, micii cititori ai cartii“Viata in ritm de tenis”scrisa de Horia Tecau pot castiga in librarii o minge cu autograful celebrului tenismen! Curtea Veche Publishing, alaturi de parteneri sai, lanseaza concursul national „Primeste mingea de la Horia Tecau!”, adresat tuturor cititorilor interesati de tenis si de un stil de viata activ si sanatos.

Concursul este organizat cu scopul de a incuraja pasiunea pentru sport si lectura in randul celor mici, recompensand 29 de cititori ai cartii pentru copii “Viata in ritm de tenis” cu cate o minge de tenis cu autograf. Concursul se desfasoara intr-o serie de librarii din Brasov, Bucuresti, Constanta, Galati si Timisoara, dar si pe site-urile carturesti.ro, dol.ro, eMag.ro, librariaeminescu.ro si libris.ro.

Astfel, cititorii care achizitioneaza in a doua parte a lunii februarie 2017 volumul “Viata in ritm de tenis” vor intra intr-o tragere la sorti in urma careia pot primi unul dintre premii.

Prin intermediul cartii Viata in ritm de tenis, Horia Tecau le povesteste celor mici ce inseamna sa ai o pasiune, ce inseamna sa cazi, sa te ridici, sa ai incredere in propriile forte si cu perseverenta sa mergi mai departe. Copiii vor afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, inotul, cum a descoperit tenisul si a castigat primul campionat national, cine au fost antrenorii sai, cum a fost experienta primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului. Volumul este dedicat copiilor cu varste intre 9 si 12 ani, care vor descoperi in carte si mici exercitii care ii vor ajuta sa isi scrie propria poveste despre pasiuni si reusite.

Librariile partenere, de unde cititorii pot castiga mingea cu semnatura tenismenului, sunt: carturesti.ro, Carturesti Bucuresti AFI, Carturesti Bucuresti Baneasa, Carturesti Bucuresti Promenada, Carturesti Bucuresti Verona, Carturesti Bucuresti Carusel, Carturesti Bucuresti Parklake, Carturesti Constanta, Carturesti Timisoara Iulius Mall, Libraria nr.88 - Mihail Sadoveanu, dol.ro, eMag.ro, Libraria Mihai Eminescu Bucuresti, librariaeminescu.ro, Humanitas Cismigiu, Humanitas Galati, Humanitas Auchan, libris.ro, Libris Brasov, Pravalia cu carti Constanta. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.curteaveche.ro. Pentru obtinerea de informatii suplimentare, cei interesati pot trimite un e-mail la concurs@curteaveche.ro sau pot suna la numarul de telefon 031 620 85 80 (lu-vi, 10.00-18.00).

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu