characters characters

Karpatia Horse Show 2017: pasiunea pentru echitatie, regasirea elegantei evenimentul ideal pentru a petrece un weekend memorabil

11 septembrie 2017    |   853 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Karpatia Horse Show
Pasiunea pentru cai, eleganta, competitia, adrenalina traita la cote maxime, iubirea pentru natura si energia unui loc istoric isi dau intalnire, in aceasta toamna, cu ocazia Karpatia Horse Show. Intre 29 septembrie si 1 octombrie, competitori din intreaga lume, campioni si spectatori vor trai experienta unica, printre alei de castani si ruine fermecatoare, intr-un spatiu ce a apartinut uneia dintre cele mai vechi familii romanesti, Domeniul Cantacuzino din Floresti, judetul Prahova.

Editia 2017 a Karpatia Horse Show isi propune sa reuneasca elementele de show si recreere conturate in editia precedenta si sa le duca la urmatorul nivel. Pentru publicul care va ajunge in septembrie pe domeniul din Floresti, organizatorii au pregatit numeroase activitati: de la prezentari de cai eleganti, ogari si masini de epoca, drive test cu masini de teren si de lux pana la accesul intr-o zona comerciala variata unde vor intalni creatori de frumos si gust. Special pentru familiile cu copii, in acest an, pe domeniul Cantacuzino, vor fi amenajate parcuri de aventura si spatii creative, care le vor permite celor mici sa se distreze si sa deprinda lucruri noi. Zonele de agrement inspirate de parcul si padurea de pe cele 130 de hectare de domeniu fac din competitia ecvestra un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toti membrii familiei. “Am dorit sa dam un semnal clar ca echitatia nu este doar un sport, ci un mod de viata. Am dorit ca orice iubitor de natura si de frumos sa isi gaseasca locul in acest eveniment, fie ca este sau nu pasionat de cai. Multumim celor 8000 de adulti si 3000 de copii care au fost alaturi de noi la editia din 2016. Anul acesta suntem si mai buni datorita lor. Oferim un mix de activitati, un weekend de povestit, in mijlocul naturii. Suntem convinsi ca cele trei zile de competitie vor ramane in inimile celor care ne vor vizita”, spune Mihnea Virgolici, director al evenimentului.

Karpatia Horse Show 2017

Pe langa agrement, Karpatia Horse Show inseamna adrenalina, fiind, in primul rand, o competitie sportiva. Zeci de sportivi din intreaga lume vin la Floresti sa ia parte la concurs.  In acest an show-ul ecvestru aduce in prim plan Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplina la care Romania este in top 10 mondial. Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimosi si respectati designeri de obstacole de atelaje din lume, a construit pe domeniul Cantacuzino un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstratii de maiestrie.

Probele de Concurs Complet vor fi prezente si de aceasta data. Vor fi obstacole impresionante, cu cai ce sar si galopeaza prin apa sau sar busteni si mobilier supradimensionat, aranjate cu mare pricepere de designerul irlandez Peter Fell si decorate de o echipa de peisagisti de top.

Toamna lui 2017 pe domeniul Cantacuzino de la Floresti aduce momente unice de life style, o parada nobiliara a palariilor, dar si doamne acompaniate de ogari eleganti. Accesul turistilor pe Domeniul Cantacuzino Floresti se face cu usurinta. Acesta este situat in apropierea statiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucuresti sau Brasov.  

Biletele si abonamentele achizitionate in avans de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro beneficiaza de discounturi de pana la 60%. Copii sub 14 ani beneficiaza de preturi preferentiale, iar accesul le este permis doar insotiti de parinti. 

Pana pe 14 Septembrie : 

  • pretul unui abonament pentru cele 3 zile de show costa 30 de lei pentru  adulti, 40 de lei pentru un adult + 1 copil si 50 de lei pentru un adult + 2 copii.  
  • Pentru vineri, 29 Septembrie, biletele costa 10 lei pentru un adult, 10 lei pentru un  adult si 1 copil si 15 lei un  adult + 2 copii. 
  • Pentru 30 Sept si 1 Oct, preturile biletelor valabile o singura zi sunt: 20 de lei pentru adulti, 25 de lei pentru un adult + 1 copil si 30 de lei pentru un adult + 2 copii.  

In zilele de desfasurare ale evenimentului bilete valabile pentru o singura zi se pot achizitiona de la punctele de acces, in incinta Domeniului Cantacuzino – Floresti, Prahova.

Detalii si imagini de la editiile anterioare gasiti pe http://www.karpatiahorse.ro sau pe pagina oficiala de Facebook, https://www.facebook.com/karpatiahorse. Pentru a intra in atmosfera Karpatia Horse Show, va invitam sa urmariti filmul de prezentare al evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=EV9xs4n3H1Y 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu