characters characters

Intuitext te invita sa faci parte din Campania „Spiridusii lui Mos Craciun”

Propus de: SuntParinte.ro   |   10 decembrie 2010    |   1355 vizualizări
Campania Spiridusii lui Mos CraciunCartea de povesti de care tu te-ai plictisit poate colora copilaria altei fetite! Soldateii cu care tu nu te mai joci pot proteja visele altui baietel!  

Anul acesta, copiii sunt ajutoarele Mosului!

Intuitext, divizia de produse educationale a Softwin Grup, impreuna cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti demareaza o campanie de colectare de cadouri pentru copiii aflati in situatii sociale nefavorabile.

Astfel, in perioada 02-08 decembrie 2010 au loc actiuni de colectare de cadouri pentru copii (jucarii, rechizite, carti, manuale) in cadrul mai multor institutii scolare din Bucuresti.

Scolile din Bucuresti care se implica in aceasta campanie sunt:
Sectorul 1: Scoala Nr. 11 "I. H. Radulescu,"  Scoala Nr. 17 "Pia Bratianu", Scoala Nr. 45 "Titu Maiorescu",  Scoala Nr. 118 "Vasile Alecsandri".
Sectorul 2: Scoala Nr. 24, Scoala Nr. 4, Scoala Nr. 58, Colegiul National "George Cosbuc", 
Colegiul National "Emil Racovita".
Sectorul 3: Liceul Teoretic Dante Alighieri.
Sectorul 4: Scoala Nr. 79.
Sectorul 5: Scoala Nr. 146 "I.G.Duca",  Scoala Nr. 150 "Sf. Elefterie".

Pentru a sprijini aceste eforturi, Intuitext va oferi scolilor implicate in campanie suport pentru dotarea calculatoarelor scolii cu lectii interactive menite a facilita predarea materiilor la clasa.

In perioada 10-11 decembrie 2010 va avea loc donarea acestor cadouri catre copii.

Cum poti contribui?
Daca inveti la una din institutiile scolare precizate mai sus, cauta la tine in scoala sacul lui Mos Craciun si doneaza, in perioada 02-07 decembrie, un cadou catre copiii din centrul „Casa Valentina”.
 
Daca in scoala ta nu se deruleaza aceasta campanie, poti dona jucariile la sediul companiei Softwin, Nord City Tower, Sos Pipera-Tunari nr 1/VII, Voluntari, judetul Ilfov pana in data de 7 Decembrie. Scrie si o scrisoare catre copiii din centru pentru a le spune povestea cadoului tau.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Bernad Floare Barbara
    Bernad Floare Barbara    04.12.2010 - 22:29
    Veti vedea adevarate lectii de generozitate din partea copiilor. Am organizat nu demult la Oradea un targ de jucarii , banii adunati fiind donati in scop caritabil , Asociatia Probambini avand evidenta familiilor (in care sunt copii) fara posibilitati materiale. Este a doua editie si rezultatele sunt mai mult decat remarcabile. Doamne-ajuta!