characters characters

Descopera in week-end cea mai buna animatie Disney adresata intregii familii: O poveste incalcita

24 ianuarie 2011    |   470 vizualizări
O poveste incalcita„O poveste incalcita” (Tangled 2011), cel de-al cincizecelea scurtmetraj de animatie produs de Disney, a ajuns in Romania luna aceasta. Povestea printesei Rapunzel reprezinta o adevarata aventura pentru toate varstele, cu personaje de exceptie care ne aduc aminte de povestile fratilor Grimm.

Frumoasa Rapunzel (Mandy Moore) a fost rapita de cand era bebelus din castelul parintilor sai de o vrajitoare care o tine captiva pentru puterile parului ei magic. Pedepsita, complet izolata in turnul sau ascuns din mijlocul padurii, este inchisa impotriva vointei sale si creste complet separata de lumea exterioara. Povestea capata o turnura amuzanta cand il intalneste pe cel mai cautat bandit din regat, Flynn Rider (Zachary Levi), care se adaposteste in turnul printesei incercand sa scape de garzile regale. Din acest moment, pentru Rapunzel incepe aventura vietii ei, iar povestea se termina, ca in orice animatie Disney, cu un frumos „happy ending”. Alaturi de ei, ii vei indragi pe prietenii lor: Maximus – calul super politist si Pascal – simpaticul cameleon, confidentul lui Rapunzel.

Iti recomandam calduros sa mergi la film impreuna cu copilul tau, fie ca e fetita sau baiat: amestecul perfect intre comedie, poveste de dragoste si film de actiune reprezinta un magnet pentru oricine. Si daca cel mic va ramane impresionat de personajele animatiei Disney, puteti continua povestea acasa descarcand benzi desenate cu personajele simpaticei animatii Tangled.





Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu