characters characters

Deschiderea oficiala a Body Mind Spirit EXPO 2017- cel mai mare eveniment de dezvoltare personala, sanatate si frumusete din Romania

15 februarie 2017    |   529 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

BMSE
Incepand de Vineri, 17 Februarie in Bucuresti, la Sala Palatului, se deschide expozitia Body Mind Spirit EXPO Editia XXI, evenimentul anului in materie de dezvoltare persoanala, sanatate si frumusete.

Vino pe 17, 18 si 19 Februarie la Sala Palatului din Bucuresti sa celebram impreuna sanatatea pe toate cele trei planuri: corp, minte si spirit in trei zile pline de armonie si optimism.

Rita Muresan sustine Vineri, 17 Februarie, in cadrul evenimentului, conferinta “Anului 2017 guvernat de Arhanghelul Raziel – insemnatate si mesaje”

Camelia Patrascanu sutine Sambata, 18 Februarie, in cadrul Body Mind Spirit EXPO, conferinta "Ritualurile Lunii pentru implinire si vindecare".

Oreste Teodorescu si Doru Bem te invita Duminica, 19 Februarie, in ultima zi a expozitiei, sa asisti la conferinta “Duh si contemplatie”.

Cristian Pompei conferentiaza Duminica, 19 Februarie, unde ne va prezenta “Semnele si mesajele destinului”.

Roxana Iliescu prezinta Duminica, 19 Februarie, conferinta „Intalneste Femeia din Tine si Fa loc Familiei Perfecte!”

Descopera acum toate temele conferintelor gratuite de la Body Mind Spirit EXPO, sustinute de speakeri de inalt prestigiu, consultand programul disponibil pe site-ul expozitie, unde continua inscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.

Profita timp de trei zile de ofertele, promotiile si concursurile organizate de expozantii acestei editii exclusiv in perioada evenimentului si relaxeaza-te in cadrul expozitiei asistand la demonstratii, workshop-uri, momente artistice si conferinte.

Vino si tu la Sala Palatului din Bucuresti in perioada 17-18-19 Februarie 2017 pentru a te bucura de atmosfera unica, de produse ce promoveaza sanatatea, frumusetea, de produse si servicii de dezvoltare personala atat pe plan mental cat si spiritual.

Dam impreuna startul primaverii, intr-o atmosfera de sarbatoare ce marcheaza cei 10 ani de existenta in Romania ai evenimentului Body Mind Spriit EXPO! Incarca-te de energie pentru tot restul anului si fa o schimbare in modul tau de viata chiar acum!

Programul expozitional, programul conferintelor si al momentelor artistice precum si alte informatii utile sunt disponibile pe site-ul expozitiei www.bmse.ro dar si pe pagina noastra de facebook.

Bucurestiul devine capitala starii de bine, in perioada 17-19 Februarie, la Body Mind Spirit EXPO, un eveniment dedicat persoanei tale.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu