characters characters

Copiii le dau lectii de disciplina adultilor. Ii invata cum sa salveze planeta si sa planteze copaci

30 martie 2011    |   502 vizualizări

Vor sa salveze pamantul prin arta. Sute de elevi din zona de vest s-au pregatit cu compuneri si desene artistice, pentru a serba Luna Padurii.  De ceva timp, ei se intrec in talentul de a ilustra un mesaj ecologic cu tema: „o sansa padurii".


Sute de elevi din zona de vest a tarii participa, in zilele astea, la un concurs, cu ocazia „Lunii Padurii". Joi, la Timisoara, cei mici se vor intrece in compuneri, desene si prelegeri pentru a gasi un mesaj ecologic, transmis adultilor.


Articol complet: Adevarul.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • maria ilincescu
    maria ilincescu    30.03.2011 - 12:28
    Si scoala noastra prin activitatile propuse prin parteneriatele in educatia pentru mediu a reunit pe teme ecologice scolari, parinti profesori , reprezentantii institutiilor locale.,,Impreuna pentru o lume mai verde''si-a propus ca elevii nostri sa devina,,cetateni'' cu simt de raspundere, care au putut sa se implice in rezolvarea problemelor ecologice cu care ne confruntam.,,Luna Padurii'',,,Sanatate din farmacia padurii'',activitatile de ecologizare a padurii si a prundului garlei au responsabilizat copiii cu pastrarea curateniei in mediul inconjurator. Curatenie inseamna sanatate!