characters characters

A inceput a 8-a editie a Taberei Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro

16 august 2017    |   1272 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

tabara Viitori Olimpici 2017
In perioada 14-19 august 2017, la Campulung Muscel, are loc cea de a opta editie a Taberei Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro (produs Intuitext), eveniment educational cu traditie ce reuneste elevi pasionati de matematica si profesori dornici sa-i conduca spre performanta.

Eveniment educational cu traditie, dar si ocazie unica de a descoperi tainele nestiute ale matematicii, Tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro (produs Intuitext) le ofera ocazia participantilor, in perioada 14-19 august 2017, de a duce pasiunea pentru fascinanta stiinta a cifrelor la nivel de performanta.

Anul acesta, s-a inregistrat un numar record atat de elevi (220), cat si de profesori (peste 50) dornici sa le ofere copiilor lectii deosebite de matematica.

Intre surprizele editiei de anul acesta a Taberei Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro mentionam:

  • Ateliere de GO, organizate de domnul profesor Cobeli de la IMAR, in care  vor fi prezente informatii despre GO (din istorie si contemporaneitate), legaturile cu matematica, stiinta calculatoarelor, inteligenta artificiala. Intr-o serie de lectii succesive, elevii vor descoperi regulamentul jocului. In plus, vor fi organizate sesiuni de probleme si cateva concursuri.
  • Muzica si matematica – anul acesta, doua profesoare de pian si 10 copii de la liceul de muzica George Enescu le vor arata micilor matematicieni cum se impletesc muzica si matematica – vor fi ateliere comune in care atat muzicienii, cat si matematicienii isi vor etala talentele.
  • Lectii de tip OIM (Olimpiada Internationala de Matematica).
  • Ateliere si concursuri de programare cu domnul profesor Daniel Popa (autor al manualului de Informatica si TIC de clasa a V-a la Intuitext).
  • Ateliere LaTeX (instrument digital pentru scrierea formulelor matematice, folosit si in fizica, chimie etc) cu conf. Dr. Mihai Chis.
  • Concursuri sportive.
  • Campionat de sah, organizat si in acest an de domnul profesor Catalin Gherghe.
  • Atelier de dezvoltare personala – Public Speaking, cu psihopedagog Cristina Honcioiu, Intuitext.
  • Ateliere de arta - desen (cu profesorul Liviu Cioaca din Campulung), pictura (cu Delia Eftime – multimedia designer la Intuitext), muzica (cu Mihaela Predoiu si Cristina Predoiu – profesori de pian la liceul de muzica George Enescu).

Asadar, elevii pasionati de stiinta cifrelor petrec o saptamana deosebita la Campulung unde vor descoperi noi valente ale Matematicii, urmand ca la finalul Taberei concursul sa-si desemneze castigatorii. Festivitatea de premiere are loc vineri, 18 august, la casa de Cultura a Sindicatelor  C.D. Aricescu, urmand ca sambata, 19 august, elevii sa-si ia ramas bun de la organizatori.

Intuitext (grup SOFTWIN)

Intuitext, compania specializata in educatie din cadrul grupului Softwin, are in portofoliu editura cu acelasi nume, comunitati educationale (www.didactic.ro, www.admitereliceu.ro, www.suntparinte.ro, www.olimpiade.ro, www.viitoriolimpici.ro ), dar si produsele educationale www.scoalaintuitext.ro (dedicat copiilor din clasele I, a II-a si a III-a) si www.examenultau.ro (pentru copiii din clasele a VII-a si a VIII-a care isi doresc sa se pregateasca eficient atat pentru temele zilnice la Matematica si Limba Romana, cat si pentru Evaluarea Nationala).

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu