characters characters

Tombola: Un loc la aventura cu zmeie- Life After Work

18 mai 2011    |   1399 vizualizări
ZmeuaventuraCand te-ai distrat ultima data impreuna cu copilul tau intr-un mod creativ si energizant? Cei de la Life After Work ii invita pe parinti si copii sambata, 21 mai, intre orele 16:00 si 17:30, in parcul Tineretului, la „Zmeuventura” - o aventura cu zmeie.

Ce se va intampla la “Zmeuaventura”?
Vor avea loc jocuri de grup, desen in iarba, decorarea zmeielor si inaltarea lor. In pretul de participare de 70 de lei sunt incluse si zmeul si materialele auxiliare, plus un facilitator care sa va animeze. Asadar, distractia poate continua apoi in orice alt weekend, pentru ca veti lua zmeul acasa.

Pana atunci, poti castiga un loc gratuit pentru tine si copilul tau, participand la tombola organizata de Life After Work.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga un loc gratuit pentru tine si copil?
Spune-ne pe scurt, intr-un comentariu pe Facebook care e cea mai amuzanta nazbatie a copilului tau! Inventeaza aventuri cu dinozauri in timpul cinei? Invinge monstri in timpul laptelui de dimineata? A descoperit o lume secreta in dulapul cu rufe? Povesteste-ne si poti castiga un loc in povestea organizata de Life After Work!

Ai la dispozitie o singura zi! Tragerea la sorti a norocosului parinte va fi facuta maine la ora 17:00!!

Daca vrei sa te inscrii, indiferent de rezultatul tombolei, scrie un mail la vreausamainscriu [@] lifeafterwork [.] ro.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    23.05.2011 - 08:26
    Ne bucuram ca ti-a facut placere participarea la "Zmeuaventura"! Vom incerca sa va tinem la curent si cu alte evenimente interesante si distractive pentru parinti si copii.:)
  • Utilizator Anonim
    cotirlan luminita    23.05.2011 - 06:54
    Multumim pentru minunata ocazie de a cunoaste ECHIPA "LIFE AFTER WORK" si de a ne face noi prieteni! "ZMEUVENTURA" a fost un eveniment la dare toata lumea a invatat si...s-a DISTRAT!!!Cu prietenie, Andrei Cotirlan.